![]() |
BİLET FİYATLARINDA JEST
Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında, Sivasspor / Ankaragücü takımları arasında 2 Aralık Cumartesi günü Sivasta'da yapılacak maçın bilet fiyatları açıklandı.ve yarından itibaren satışa sunulacağı belirtildi.
Sivasspor, Ankaragücü maçı öncesinde bilet fiyatlarında indirime gitti. basın sözcüsü Fikret Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, cumartesi günü oynayacakları Ankaragücü karşılaşmasına tüm taraftarı beklediklerini belirterek, ''Taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan Ankaragücü maçında bilet fiyatlarında indirime gittik. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımızı bu müsabakada desteğe davet ediyoruz'' dedi. Kale arkası tribünü biletlerinin 2 YTL'den, maraton tribünü biletlerinin ise 5 YTL'den satışa sunulacağını açıklayan Ünsal, ligin ilk yarısını rahat bir konumda bitirmek için bu müsabakadan taraftarın da desteği ile galip ayrılmayı hedeflediklerini bildirdi. Biletlerin yarından itibaren satışa sunulacağı belirtildi. |
--->: Yönetimden Taraftara Jest
[B][I]bilet fiyatları komik durumda eger bu rakamlara gorede o stad dolmazsa o zaman o konu hakkında yorum yapmak bile bence yanlıs olur[/I][/B]
|
-->: Yönetimden Taraftara Jest
[b]İnşallah 4 Eylül ü rakip için cehenneme çevircez.Ya Sivas'ta olupta bu maça gitmek vardı ya:(.Tüm Yiğidolar maça tekrar kazanma zamanı.Trabzonla başlayan seri devam etmeli.Burdan yönetime teşekkürler.[/b]
|
[COLOR="Blue"]fıyatlar anormal derecede ucuz yanlız stadın dolması hiç önemli değil benim için mühüm olan o kalabalığın hep bir ağızdan takımı desteklemek ben şunu istiyorum inşallah yağmur veya kar yağarda kimse oturmaz ama nerdeeeeeeeeeee takımı oturarak desteklenmesini istiyorlar tribünlere yeni versiyonlar geliyo hayırlı olsun[/COLOR]
|
BİLET FİYATLARINDA JEST
Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında, Sivasspor / Ankaragücü takımları arasında 2 Aralık Cumartesi günü Sivasta'da yapılacak maçın bilet fiyatları açıklandı.
Bu hafta sonu oynanacak olan Sivasspor / Ankaragücü maçı bilet fiyatları şöyle: Maraton: 5 YTL Kale Arkası: 2 YTL |
-->: BİLET FİYATLARINDA JEST
Valla yönetim artık ne yapsın?Artık gelin nolur stata,destekleyelim takımı.
HERKES 4 EYLÜLEEEEEEEEEEEEEEE........... |
-->: BİLET FİYATLARINDA JEST
Bilet fiyatlari cok ucuz.Artik bu bilet fiyatlarinda stad dolmassa nediyelim artik.Insallah stad dolar ve atmosfer müthis olur
|
--->: BİLET FİYATLARINDA JEST
[B]Biletlerin karaborsaya düşmesi lazım artık bu maçta...
Kale arkaları dahil boş koltuk kalmamalı...[/B] |
--->: BİLET FİYATLARINDA JEST
EN KRİTİK MAÇLARIMIZDAN BİRİNE ÇIKIYORUZ BENCE 6 PUANLIK MAÇ, YİĞİDO STADI DOLDURUP GEREKEN DESTEĞİ VERMELİ YÖNETİM ÇOK AKILLICA BİLET FİYATLARINI AYARLAMIŞ DAHA NE YAPSIN BE KARDEŞİM, KALDIR KÇNDA Bİ ZAHMET TAKIMINI DESTEKLE ARTIK BU FIRSAT ALTIN FIRSAT 6 PUANLIK MAÇIMIZ
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;170102][COLOR="Blue"]fıyatlar anormal derecede ucuz yanlız stadın dolması hiç önemli değil benim için mühüm olan o kalabalığın hep bir ağızdan takımı desteklemek ben şunu istiyorum inşallah yağmur veya kar yağarda kimse oturmaz ama nerdeeeeeeeeeee takımı oturarak desteklenmesini istiyorlar tribünlere yeni versiyonlar geliyo hayırlı olsun[/COLOR][/QUOTE]
[B]aman mustafa gardaş.. yağmur kar olmaz inşallah.. bizim millet onu bahane eder .. bu sefer hiç gitmez maça [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:30. |