![]() |
SAKARYASPOR NEJAT BİYEDİÇ´İ GÖNDERDİ.
Sakaryaspor'da neşter vuruldu !..
İstediği sonuçları alamayan Sakaryaspor'da beklenmedik gelişmeler yaşandı !.. Yönetim Kurulu, teknik direktör Nejat Biyediç ile yollarını ayırırken, Okan Yılmaz ve Clayton'u kadro dışı bıraktı.. Sakaryaspor Yönetim Kurulu, bu akşam Rüstemler Tesisleri'nde yaptığı ve Onursal Başkan Aziz Duran'ın katıldığı toplantı sonunda Nejat Biyediç ile yollarını ayırmaya karar verdi. Toplantı sonunda resmi bir açıklama yapılmazken, Yönetim Kurulu'nun teknik direktör konusunda arayışlara girdiği öğrenildi. Bu arada, yeşil siyahlılarda Tunuslu futbolcu Clayton ile Okan Yılmaz'ın da yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldığı ifade edildi. |
-->: Sakaryaspor Nejat Biyediç´i gönderdi.
hayırlısı olur inşallah.bana göre bizdede olduğu gibi hoca deişkliği onlarada dahada iyi gelecektir.
|
--->: SAKARYASPOR NEJAT BİYEDİÇ´İ GÖNDERDİ.
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]sakaryaspor'u anlamak mümküm değil bizde dahil büyük takımlardan puan aldılar sıradan maçları kaybettiler..:confused: [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
-->: SAKARYASPOR NEJAT BİYEDİÇ´İ GÖNDERDİ.
Vah vah acaba sıra Ersun YANAL'a mı geliyor acaba? Yiğidolara yıkıldıktan sonra belleri doğrulmadı da.
|
--->: SAKARYASPOR NEJAT BİYEDİÇ´İ GÖNDERDİ.
ustaa ya sakarya ne top oynuyodu sezon basinda ne oldu...
o cangele varya onu sivas kapsa süper olur iyi topcu adam ya... slmlar özsivasli bugra |
-->: SAKARYASPOR NEJAT BİYEDİÇ´İ GÖNDERDİ.
ya bu sanirimm super ligtteki 6 antrenor degismesi oldu butun takim olaarak
sivaspeczeyi gonderdi bulent uygun geldi erciyes loranti aldi bursasspor engin ipekogluuu sakarya degistirdiii besikitas ta buyuk ihtimale degistirecekk baska unutummu |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:23. |