SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVET´E TALİP ÇOĞALDI! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9265)

SivasSpor.Com 30.11.2006 09:58

SERVET´E TALİP ÇOĞALDI!

Trabzonsporda Son haftalarda her maçta gol yiyen defansa takviyenin şart olduğunu düşünen Doğan, Sivas'ta başarısıyla dikkat çeken Servet'i ısrarla istiyor.
Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Trabzonspor, kadrosuna yeni isimler katmayı planlıyor. İstifa etmeyeceğini belirten ve 2. yarıda süper bir takım izlettireceklerini iddia eden teknik direktör Ziya Doğan, ocakta başlayacak ara transfer öncesinde ilk adımı attı. Tecrübeli teknik adamın yönetime verdiği listede "Sivasspor'dan Servet, F.Bahçe'den Serkan ve Antalya'dan Ali" olduğu öğrenildi

Son haftalarda her maçta gol yiyen defansa takviyeninşart olduğunu düşünen Doğan, Sivas'ta başarısıyla dikkat çeken Servet'i ısrarla istiyor. Savunmada Fatih Akyel'i de gözden çıkaran tecrübeli teknik adamın, F.Bahçe'de forma şansı bulamayan Serkan Balcı için de yönetime, "Mutlaka alınmalı" önerisini yaptığı iddia edildi.

Orta sahadaki problemleri çözmek isteyen Doğan, Antalyaspor'daki başarılı futboluyla dikkat çeken Ali Bilgin'in de bordomavili renklerde görmek istediğini yönetime sundu. Doğan'dan bu isimleri alan Trabzon yönetimi, en kısa zamanda futbolcuların kulüpleriyle masaya oturmak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

teknik 30.11.2006 10:58

-->: SERVET´E TALİP ÇOĞALDI!

verebiliriz serveti.ama ferhat + paraya.yoksa bizim için servet değerindedir istedikleri topçumuz.bence orta sahamız için müthiş takviye olur ve 1-2 yıl içerisinde ferhatı da satarak para kazanabiliriz.altyapıdan oyuncu çıkana kadar böyle idare edecez artık.

ceza_tolga_rep 30.11.2006 11:06

Servet zaten gidecek.Ama bana göre yurt dışına gitmeli?Çünkü orada bu performansıyla kalıcı olur bana göre.Eğerki trabzonspora gidecekse,bize bir oyuncu artı para verilmeli.yönetim serveti yoksa bedavaya vermemeli.
CUMARTESİ 4 EYLÜLE HERKESSSSSSSSSSSSSSS..

1967 dernek serkan20 30.11.2006 11:47

--->: SERVET´E TALİP ÇOĞALDI!

[B]servet ts ye giderse kendine yazık eder
onun için en iyisi avrupada kendini geliştirmek olur[/B]

talha58 30.11.2006 12:36

Servet'e karşılık Yattara ile Fatih Akyel'i versinler tamam.. şaka tabii. iyi teklif gelirse sene sonunda bedava gideceğine devre arasında iyi fiyata satılabilir. Yerini dolduracak en iyi adam da Can Arat, 6 aylık kiralarsın tamam. Ama FB vermez herhalde. tuşusunu kurarlar.

FurkaN 30.11.2006 12:40

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Servet'e yurt içinde talip çok olabilir ancak bence fener bize verirken şart koymuştur sözleşmesine fener den başka takıma gidemez diye bu nedenle illa ki Sivas'tan ayrılacaksa yurt dışına gitmeli...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

abircan 30.11.2006 12:50

BENCE GİTMEMELİ YÖNETİM SONUNA KADAR DİRENMELİ, ALTERNATİFİ YOK ŞUANDA

yigido Atilla 30.11.2006 12:57

[B][I][COLOR="DarkRed"][FONT="Trebuchet MS"]Serveti sene sonuna kadar tutmakta yarar var daha süperlig de kalmayi garantilemedik sezon sonunda satacaklarsa satsinlar ben yinede kalmasindan yanayim devre arasinda satarlarsa yerine kimi alacaklar suanda süperligde o kalitede futbolcu alma imkanimiz sifir sivasspor, yönetim ,ve bülent uygun bunun bedelini agir öder.[/FONT][/COLOR][/I][/B]

PARTNER58AHMET 30.11.2006 13:44

SERVAT gitsinde
yerini dolduracak bir futbolcu varmı bizde bilemiyorum
eğer gedecekse sezon sonuna kadar oynatılmalı
ve bizim için bu değerli bir futbolcu biz işin diğer tarafına bakmalıyız çünkü hala kırmızı çizgi üzerinde gidip geliyoruz şöyle bir ligde kalmayı garanti altına alalım ve o zaman servetin gidip gitmayeceğini tartışalım
bence servet kalmalı ve takımın direği olmalıdır

özsivasli1903 30.11.2006 14:54

[[COLOR="Blue"]CENTER][B]arkadaslar serveti satacaksak yerine bi oyuncu almaliyiz...
ara transferde gitmezse takim icin daha hayirli olur...
sezon sonu bonservisiyle 4-5 milyon euroya satsalar bence daha iyi...[/COLOR]

[U][I]slmlar ÖZSiVASLI BUGRA YILDIRIM[/B][/CENTER][/I][/U]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:23.