![]() |
TOKAT GİBİ AÇIKLAMA !!!
Başkan Otyakmaz "Benim Fenerbahçe’de çok sevdiğim dostlarım var. Ancak, şu anda Fenerbahçe’yi değil Sivasspor’u düşünmek zorundayım, çünkü neticede Sivaslıyım, Sivasspor başkanıyım"dedi.
Sivasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivaslı olupta başka takımı destekleyenlere “tokat gibi” bir açıklama yaptı. Fenerbahçe kulübüne yakınlığıyla bilinen ve Sivasspor’a yönetici olmadan önce Fenerbahçe kulübüyle yakın ilişkiler içerisinde olan Otyakmaz “Artık Fenerbahçe bizim rakibimiz, diğer takımlar bana ne kadar mesafede ise onlarda o kadar mesafede” dedi. Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı yenmesine değil, Sivasspor’un Ankragücü’nü yenmesine çok sevindiğinin altını çizen Başkan Mecnun Otyakmaz “Sivasspor sevgisi ve menfaatlerinin başladığı yerde her şey biter! Benim Fenerbahçe’de çok sevdiğim dostlarım var. Ancak, şu anda Fenerbahçe’yi değil Sivasspor’u düşünmek zorundayım, çünkü neticede Sivaslıyım, Sivasspor başkanıyım” şeklinde konuştu. Ligin ikinci yarısı içinde düşüncelerini belirten Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Bülent Uygun’un vereceği rapor doğrultusunda transfer yaparak daha güçlü bir Sivasspor’la ligin ikinci yarısına başlayacaklarını sözlerine ekledi. |
--->: TOKAT GİBİ AÇIKLAMA !!!
burada , diğer 3 büyük denilen takımların propagandasını yapan hemşehrilerime başkanım tokat gibi cevap vermiş.. Gerçek yiğido yanlız ve yanlızca sivasspora gönül verir vede sivassporu destekler ... Bırakın artık şu kanarya, kartal, cimbom muhabbetlerini yaaa.. özünüze dönün.. tüm , türkiye'ye ve dünyaya sivaslının gücünü vede birliğini hep birlikte gösterelim ..
SİVASSPORLU DOĞDUK VEDE SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ .. SAYGILARIMLA |
sayın başkanıma tam destek wede aynen katılıyorum bitsin bu dört büyük halife deviri dedem vardı dört büyük babam var dört büyük ben varım dört büyük!!!!!!!!!!istanbul g-s maçında maçın başlamasına takriben 45 dakika vardı baktım g-s li taraftar ilgimi çakti çünkü g-s forması üzerinde 58 yazıyordu dedim arkadaşım nerelisiniz dedi SİVAS!!!!!! ama o lafı keşke hiç sormamayı öğrenmemeliydim dedim kendi kendime beynime sanki bir mermi sıksa çok daha iiiiiidi başka SİVAS yok ama değerini warlıkta yoklukta bilmeliyiz 7,5 milyon t-c cumhuriyetinde sivaslı var bildiğim kadarıyla maçlara sadece ve sadece maçlarımıza %0,5 gelse bile biz sahaya inanın sığmayız haydi sivas bunun ötesi varmı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
-->: TOKAT GİBİ AÇIKLAMA !!!
BİZİM BAŞKANIMIZA YAKIŞANDA BUDUR ZATEN...NE KADAR ESKİ FENERBAHÇELİ OLSADA O ARTIK BİZİM BAŞKANIMIZ.BAŞKANIMIZIN BU SÖZLERİNDENDE ANLAŞILDIĞI GİBİ KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMI VARKEN Bİ İNSAN NEDEN BİŞKA BİR TAKIMI DESTEKLERKİ BUNUDA HİÇ ANLAMIŞ DEĞİLİM.
|
VALLA BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ GERÇEKDEN BÜYÜK BİR İNSAN.LAFLARLA ANLATILAMAZ.ÇOK DOĞRU BİR AÇIKLAMA YAPMIŞ.BAŞKANIMIZIN DA DEDİĞİ GİBİ BURDA FENERBAHÇEYLE BERABERE KALMIŞTIK DEDİĞİNİ DOĞRULUYOR.SİVASLI OLARAK ALLAH GÖSTERMESİN 2.LİGE BİR GÜN DÜŞERSEK BİLE BAŞKANIMIZ HER ZAMAN SİVASSPORUN BAŞKANI OLMALI.BÜLENT UYGUN DA GERÇEKDEN ÇOK BÜYÜK HOCA.BAKARMISINIZ ANKARAGÜCÜ MAÇINDAN SONRA YOLA ÇIKIYOR ANTALYADA KAMP YERİ BAKIYOR.K.ERCİYESİN MAÇINI İZLİYOR.BEN İLK DEFA BU KADAR FEDAKAR TEKNK DİREKTÖR GÖRDÜM.SONRA GELİYOR KANAL 58E BİZİM SORULARIMIZ YANITLIYOR.BANA GÖRE SVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BULDU.BENCE BÜLENT UYGUN 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAMALI.YOKSA HER AN Bİ TAKIMA GİDEBİLİR.SONUÇTA BİZE BAĞLI.
İMPARATOR MECNUN OTYAKAZ VE SÜPER HOCA BÜLENT UYGUN.HEPİNİZER TEŞŞEKKÜR EDRİM.SİZ BÜYÜKSÜNÜZ GURUR DUYOYRUZ SİZİNLE. |
başkan bunu hep söylüyor artık fener degil sivas için çalışıyorum ben sivaslıyım diyor .ama bizim taraftarlar onu yapamıyor gittigim istanbul maçlarında sivas trübününde olmasına karşılık diger tuttugu takım adına küfür duyunca hareket yapıyor en son gs sivas maçında gördük sivaslı fenerliler gs lilere 6-0 işareti yapıyor parmaklarıyla biz zaten orda misafir takımız sivassporu desteklemeye gidiyoruz ama onların maksadı farklı 6-0 işaretini yapınca gs lilerde bozuk para atıp sivas taraftarına geliyor.bunların olmaması lazımı keşke gerçek sivasspor taraftarı maça gelsede digerleri gelmese .bence kişi hangisi agır basıyorsa o takımı tutmalı numaradan degir yiğidodan.... tek takım sivasspor
|
[QUOTE=by lord karayel;172150]sayın başkanıma tam destek wede aynen katılıyorum bitsin bu dört büyük halife deviri dedem vardı dört büyük babam var dört büyük ben varım dört büyük!!!!!!!!!!istanbul g-s maçında maçın başlamasına takriben 45 dakika vardı baktım g-s li taraftar ilgimi çakti çünkü g-s forması üzerinde 58 yazıyordu dedim arkadaşım nerelisiniz dedi SİVAS!!!!!! ama o lafı keşke hiç sormamayı öğrenmemeliydim dedim kendi kendime beynime sanki bir mermi sıksa çok daha iiiiiidi başka SİVAS yok ama değerini warlıkta yoklukta bilmeliyiz 7,5 milyon t-c cumhuriyetinde sivaslı var bildiğim kadarıyla maçlara sadece ve sadece maçlarımıza %0,5 gelse bile biz sahaya inanın sığmayız haydi sivas bunun ötesi varmı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Galatasaray-Sivasspor maçı öncesi bazı Galatasaray taraftar sitelerinde yazılar okudum ve çok üzüldüm.Çünkü kulllanıcı isminde Sivas geçen bazı şahıslar fütursuzca Sivasspora küfürler yazmıştı.Bunu yapmaktanda utanmıyorlardı.Mecnun Odyakmazın söylemi çok yerinde ve çok güzel olmuş.Zaman zaman böyle ifadeler sarf etmek gerekiyor... |
peki sivasspor t. drektörü neden fb yorumculugu yapıyor ?
neden gecen sene ist deki macına yöneticiler fb atkısıyla gelior neden canlı yayın roportajında bende fb lıyım diyor ? |
peki ya gs sivas maçında 6 işareti yapıp fenere küfredilence zatlayı zıplayan fenere küfredilince gs ye bagıran küfreden fenerlilere ne demeli bizmi attık 6 yı ki 6 işareti yapıyor her gs sivas maçında fenere sahip çıkıyoruz önce içimizdeki fenerliler kendine çeki düzen versin. elin şeyiyle şeye girmesin.
|
bırak ya taraftar dernekelride buna engel olmadıgı gibi kendileri 6-0 işareti yapıp fener propagandası yaptı gs sivas maçında yılların amigosu sebo bile 6 yapıp feneri destekledi. diğerleride malum . bu nasıl sivaslılık eger fb yi tutuyosan gelme o maça yok sivası tutuyosan da geldiysen yapma fener propagandası bu yüzden küfür yedik. herkes bizi fenerin takımı fenerin uşağı takım olarak görüyor. benligimiz bulmazsak. öyle devam edecek
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:55. |