SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   1 PUAN ALDIK MUTLUYUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9390)

SivasSpor.Com 09.12.2006 17:35

1 PUAN ALDIK MUTLUYUZ

Teknik Direktör Bülent Uygun, ''Güzel bir maç oldu. Deplasmanda 1 puan aldığımız için mutluyuz. Her iki takımın futbolcuları da centilmence oynadı.'' dedi..
Bülent Uygun, ikinci yarı için 1 yada 2 oyuncu transfer etmek istediklerini de sözlerine ekledi.
[B]"OYUNCULARIMIZ ELİNDEN GELENİ YAPTI"
[/B]Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Werner Lorant, defans oyuncularının iyi bir futbol ortaya koyduklarını, forvet oyuncularının ise bekleneni veremediklerini kaydetti.
Lorant, Sivasspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, takımın her geçen gün daha iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, şunları söyledi: "Sivasspor maçı bizim için önemliydi. Sivasspor defansının güçlü olduğunu biliyordum. Oyuncularımız elinden geleni yaptı ancak gol atamadı."
Lorant, gazetecilerin sorusu üzerine, ikinci yarıda takımdan ayrılmalarını istediği futbolcuları belirlediğini ancak, bunu kendisinin açıklamasının uygun olmayacağını ifade ederek, "Yapılacak transferlerle kadromuzu güçlendireceğiz ve ligde kalacağız. İkinci yarı daha iyi çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

[B]"PARAYI BASAN ALIR"[/B]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, ilk yarıyı 22 ila 25 puan arasında bitirmeyi hedeflediklerini kaydederek, şunları söyledi: "Güzel bir maç oldu. Deplasmanda 1 puan aldığımız için mutluyuz. Her iki takımın futbolcuları da centilmence oynadı."
Uygun, Servet'in transferiyle ilgili olarak da, "Servet için istediğimiz rakam ortada. Parayı basan alır" diye konuştu.

sivassss 09.12.2006 17:41

--->: 1 PUAN ALDIK MUTLUYUZ

[COLOR="Sienna"][B]bülent hoca yine çok güzel açıklamalar yapmış, parayı veren düdüğü çalar misali, servet'i isteyen hangi takım olursa olsun, sivassporumuzun istediği parayı vermek zorundadır.
ben bu lorant'ı anlıyamıyorum, takımı ligin son sırasında halen iyi top oynadık felan diye söylüyor, sivasspor'da da bu işi yapıyordu ama yanlış yapıyor, takımın ilk yarının sonunda küme düşmede kim düşer denilse herhalde herkes erciyes diyecektir, erciyes küme düşerse, lorant'ta elini kolunu sallaya sallaya parasını da son kuruşuna kadar alarak ülkesine geri döner...[/B][/COLOR]

1967_CLUB_DÖNE 09.12.2006 17:46

elimize gecen her puan icin mutlu olmamiz lazim. oyunu takip edemedim ama 1 puan almakta güzel olmus ;)

aykut-akay 09.12.2006 17:49

oldumu ya 0-0 hic iyi bir skor degil erciyesle 0-0 kal bravo sivasa

Bilmiyorum5 09.12.2006 17:50

BEN KATILMIYORUM ERCIYESIN SU AN KI KADROSUNU LORANT KURMADI KI ONUN YAPACAGI BISEY YOK LORANT 8. HAFTA GELDI VE ELINDE BU TABLO VARDI YAPACAGI PEK FAZLA BISEYI YOKTU AMACI ILK YARIYI TOPLAYABILDIGI KADAR PUAN TOPLAMAKTI ONUN ICIN ESAS ERCIYES DONEMI IKINCI YARI ONUN ISTEDIGI ADAMLAR TAKIMINA DAHIL OLDUGUNDA BASLIYACAKTIR

fritt 09.12.2006 21:24

evet erciyesi ikinci yarıda bir görmek lazım.
ancak sivasın aldığı bu puan iyi puandır

yusuf58 09.12.2006 21:31

erciyes bizden loranti aldi ama 3puana hasret hala...

1967_CLUB_10UR 09.12.2006 21:36

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]3 PUANA KENDİMİZİ ŞARTLANDIRMIŞTIK HAFTA BOYUNCA AMA GOL ATAMADIK.MAÇ HAKKINDA YORUM YAPAMIYACAM DİNLEYEMEDİM..;) [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 09.12.2006 21:43

[COLOR="Blue"]ilk yarıyı hedeflediğimiz 24 puanla bitirmek isterdik ama olmadı nasip değilmiş deplasmanda 1 puan almakta güzel inşallah ikinci yarı fazla puanlara imza atarız[/COLOR]

FurkaN 09.12.2006 21:54

-->: 1 PUAN ALDIK MUTLUYUZ

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Puan aldığımız iyi olmuş en azından yenemiyorsan yenilme deplasmandan bir puanla dönmekte başarı sayılır...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:35.