SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVET PAYLAŞILAMIYOR.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9395)

SivasSpor.Com 10.12.2006 00:17

SERVET PAYLAŞILAMIYOR..

Sivasspor’da oynadığı futbolla büyük takımların teknik direktörlerini hayran bırakan Servet Çetin’e son olarak Beşiktaşın Teknik direktörü Tigana talip oldu.

Teknik Direktör Tigana`nın, yönetimden 4 futbolcu istediği bildirildi. Devamlı olarak kadro darlığından şikayet eden Fransız çalıştırıcının ara transferde defansa, sol kanada, orta sahaya ve forvete birer futbolcu istediği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, ilk olarak Sivassporlu Servet`e teklif götürdü. Sivassporlu oyuncunun önümüzdeki hafta İstanbul`a geleceği bildirildi. Diğer oyuncuların ismi şimdilik gizli tutuluyor.

1967_CLUB_10UR 10.12.2006 00:22

--->: SERVET PAYLAŞILAMIYOR..

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]alla alla servet bize gelincemi kıymete bindi bu haberler bizim takıma zararlı yönetim serveti vermeyin...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

abdurrahim_58 10.12.2006 00:43

Sivasspor Serveti 10 milyon eurodan asagıya satmamalı bundan asagıya satacaksa takımda kalması daha hayırlı olacaktır. çunku su anda savunmayı toplayan adam Servet.

aldair 10.12.2006 01:32

-->: SERVET PAYLAŞILAMIYOR..

olcak o kadar tabi abi,adam milli takımın stoperi sonuçta.elbette içim acıyor ama bu adamı bize yar etmezler arkadaşlar.bize gelince kıymete binme nedenide geldikten hemen sonra ve devamında milli takıma çağrılması ve ordaki başarılı istikrarı:(

melih1 10.12.2006 01:34

servet mutlaka kalmalı.sezon sonu aksı taktırde zor gelir

HALIL 10.12.2006 13:39

bulent uygun 10 milyona veririz diyorr

bence gitsin ama yerinee avrupadan iyi bir defans oyuncusu almak sartiyla

bide yirtici bir forvet oyucusu bu sarrt yonetim bunu yapmasaa 2. lige merhaba deriz

spidey58 10.12.2006 13:45

Arkadaşlar ben sırf para getirsin diye satma yanlısı diilim.Servet defansımızı toparlayan adamdır,hakkıyla da çok iyi ikili oldular,satarsak bi daha onun gibisini bulamayız onun için bence kesinlikle kalmalı...

KAYNARDIVRIGLI 10.12.2006 13:55

SERVET SIVASSPORA GELDI KENDINI BIRAZDAHA ÖN PLANA ATTI BUYUK TAKIMDA COK FAZLA BASARILI OLACAGINA INMIYORUM AMA SIVSTA KALIRSA YILDIZ OLUR CUNKU SERVETIN YANINDA OYNAYAN ADMLAR PEK UST SEVIYEDE BIRER FUTBOLCU DEGIL BENCE SIVASA COK YARRLI BI OYUNCU KALMSINI DILERIM...

(KENDINI GELISTIRIYO..)

talha58 10.12.2006 13:56

Herhalde arkadaşlar Servet'in konratının sene sonunda biteceğini bilmiyor. Yani sene sonunda bedava gidecek. O nedenle satılmasından yanayım. Herhalde aynı durum Anderson'da da var.

Bilmiyorum5 10.12.2006 14:39

3 MILYON DOLARDAN ASAGI VERMEYIN YONETIM AYRICA YERINE KIM GELICEK COK MERAK EDIYORUM BU GUNE KADAR KALLA VE SERVET IKI OYUNCU ALINDI O MEVKIE IKISIDE TAM OTURDU COK ISABETLI TRANSFERLERO LDU SERVETIN YERINE GELICEK ADAMINDA AYNI ISABETTRE OLMASINI DILIYORUZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:23.