SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR CEYHUN' U İSTİYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9427)

SivasSpor.Com 13.12.2006 16:30

SİVASSPOR CEYHUN' U İSTİYOR

Ligin ilk yarısını 22 puanla bitiren Sivasspor ikinci yarı için transfer çalışmalarına başladı. .

Servet, Hakkı ve Anderson’u başka kulüplerin istemesinin ardından harekete geçen Sivasspor, Ankaragücü’nden başarılı futbolcu Ceyhun Eriş ve Ayhan Evren ile Denizlispor’dan da Hüseyin Kartal ve Fatih Egedik’i istedi. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir takımla başlamak için iyi bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Sivasspor yönetimi ve teknik heyeti, bu futbolcularla anlaşılmaması durumunda alternatiflerinin bulunduğunuda açıkladı
CEYHUN ÇOK İŞ YAPAR
Sivasspor’un transfer listesinin başında yer alan Ankaragücü’nün tecrübeli ve başarılı orta saha futbolcusu Ceyhun Eriş’in Sivasspor’un gücüne güç katacağı belirtilirken, böyle bir futbolcuya ihtiyaç duyulduğuda ifade edildi.

ceza_tolga_rep 13.12.2006 16:32

-->: SİVASSPOR CEYHUN' U İSTİYOR

CEYHUN GELİRSE GERÇEKDEN HARİKA OLUR.AMA ZANNEDMİYORUM.DENİZLİSPORLU HÜSEYİN KARTAL VE FATİH EGEDİĞİN İYİ OYUNCULAR OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM.BENCE KESİNLİKLE ALINMAMASI LAZIM.AMA CEYHUN HARİKA TOPÇU.ZANNETMİYORUM AMA GELİRSE BOMBA PATLAR VALLAAAAA.

abdurrahim_58 13.12.2006 16:41

--->: SİVASSPOR CEYHUN' U İSTİYOR

Ceyhun'un gelmesi Sivasspor camiası için buyuk bir bomba olur. bu oyuncu cok kalıtelı ve Türkiye'nin buyuk klüplerınden biri olan Fenerbahce'de oynarken ilk 11'in degısmez oyuncusuydu. yönecilerimizden Ceyhun gibi yıldız bir futbolcuyu getirmeleri için elinden gelenlerın en iyisini yapmalarını rica ediyorum.

HALIL 13.12.2006 16:45

gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzz

sivaslıavukat 13.12.2006 16:52

Çok sevinirim Ceyhun'un transfer edilmesine , servet için aynı olumsuz düşünceler hakimdi ama şu an defansımızın belkemiği , umarım bu transfer de gerçekleşir.

sercan5858 13.12.2006 17:04

valla harika olur cok işimize yarar baliliyi gol kralı yapar

bycarizma2 13.12.2006 17:10

G[COLOR="Green"][I][/I][/COLOR]Gelirse çok iyi olur. Sivas İçin

HALIL 13.12.2006 20:18

ya gelmezzzzz o takimiin bebegiii

ama gelirsede cok muthis olur

TracyMcGrady58 13.12.2006 20:47

Ceyhun takimimiza daha da güc katar ve cok faydali olur.Öbür futbolcular icin birsey diyemiyecem

AYDIN1985 13.12.2006 20:47

Ceyhunu almak cok zor olacak. Ceyhun transferini istedigim bir futbolcu, Sivasspora faydali olacagina inaniyorum. Insallah alinir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:26.