![]() |
SİVASSPOR CEYHUN' U İSTİYOR
Ligin ilk yarısını 22 puanla bitiren Sivasspor ikinci yarı için transfer çalışmalarına başladı. .
Servet, Hakkı ve Anderson’u başka kulüplerin istemesinin ardından harekete geçen Sivasspor, Ankaragücü’nden başarılı futbolcu Ceyhun Eriş ve Ayhan Evren ile Denizlispor’dan da Hüseyin Kartal ve Fatih Egedik’i istedi. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir takımla başlamak için iyi bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Sivasspor yönetimi ve teknik heyeti, bu futbolcularla anlaşılmaması durumunda alternatiflerinin bulunduğunuda açıkladı CEYHUN ÇOK İŞ YAPAR Sivasspor’un transfer listesinin başında yer alan Ankaragücü’nün tecrübeli ve başarılı orta saha futbolcusu Ceyhun Eriş’in Sivasspor’un gücüne güç katacağı belirtilirken, böyle bir futbolcuya ihtiyaç duyulduğuda ifade edildi. |
-->: SİVASSPOR CEYHUN' U İSTİYOR
CEYHUN GELİRSE GERÇEKDEN HARİKA OLUR.AMA ZANNEDMİYORUM.DENİZLİSPORLU HÜSEYİN KARTAL VE FATİH EGEDİĞİN İYİ OYUNCULAR OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM.BENCE KESİNLİKLE ALINMAMASI LAZIM.AMA CEYHUN HARİKA TOPÇU.ZANNETMİYORUM AMA GELİRSE BOMBA PATLAR VALLAAAAA.
|
--->: SİVASSPOR CEYHUN' U İSTİYOR
Ceyhun'un gelmesi Sivasspor camiası için buyuk bir bomba olur. bu oyuncu cok kalıtelı ve Türkiye'nin buyuk klüplerınden biri olan Fenerbahce'de oynarken ilk 11'in degısmez oyuncusuydu. yönecilerimizden Ceyhun gibi yıldız bir futbolcuyu getirmeleri için elinden gelenlerın en iyisini yapmalarını rica ediyorum.
|
gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzz
|
Çok sevinirim Ceyhun'un transfer edilmesine , servet için aynı olumsuz düşünceler hakimdi ama şu an defansımızın belkemiği , umarım bu transfer de gerçekleşir.
|
valla harika olur cok işimize yarar baliliyi gol kralı yapar
|
G[COLOR="Green"][I][/I][/COLOR]Gelirse çok iyi olur. Sivas İçin
|
ya gelmezzzzz o takimiin bebegiii
ama gelirsede cok muthis olur |
Ceyhun takimimiza daha da güc katar ve cok faydali olur.Öbür futbolcular icin birsey diyemiyecem
|
Ceyhunu almak cok zor olacak. Ceyhun transferini istedigim bir futbolcu, Sivasspora faydali olacagina inaniyorum. Insallah alinir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:26. |