![]() |
MUHAMMED = GOL
[B]Diyarbakır’da Muhammed gol şov devam ediyor [/B]
Lig A’da geçen hafta Eskişehirspor’u Muhammed Ali Kurtuluş’un attığı 3 golle deviren Diyarbakırspor, son maçta'da yıldız oyuncusunun attığı 2 golle deplasmanda Uşakspor engelini aştı. Muhammed bu sezon oynadığı 16 maçta 15 gol'e ulaştı. LİG A Gol Krallığı 1.Taner Demirbaş .... Malatyaspor.... 16 2.M.Ali Kurtuluş....... Diyarbakır........ 15 3.F.Alper Salgın....... Kasımpaşa....... 10 . . . . . . . . . . |
-->: MUHAMMED = GOL
offf offff muhamedi ransfer etmeliyizzz
|
adamı aeta kovaladı bulent uygun daha gelırmı yaaaa
|
--->: MUHAMMED = GOL
Onu Bülent Uygun göndermedi Lorant'ın isteği doğrultusunda gönderildi.Bülent hoca onun takımda kalmasını istiyordu.
|
vallaha kim gönderdiyse - gönderdi adam bizde daha oynardi
beypinarli |
bnce kalmalıydı orta sahada oynayabilirdi inş. daha basarılı olur
|
[COLOR="Sienna"][B]BENCE YAPILAN EN BÜYÜK HATA, MOHAMMED ALİ KURTULUŞ GİBİ BİR ADAMI SATMAKLA YAPTIK, ADAM MUHTEŞEM BİR OYUNCUYDU, FRİKİKLERİ PENALTI KADAR ETKİLİYDİ, ONU DİYARBAKIR'DA İZLERKEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM, KENDİSİNE BİR VEFA BORCUMUZ VAR, KEŞKE ONU GERİ ALABİLSEK, 2.LİG A KATEGORİSİNDE İKEN EN ÖNEMLİ FUTBOLCUMUZDU, SÜPER LİGE ÇIKMAMIZDA DA BÜYÜK EMEKLERİ VARDI, İNŞALLAH GERİ ALIRIZ VEYA JÜBİLESİNİ SİVASSPOR FORMASI İLE YAPAR...[/B][/COLOR]
|
kesinlikle gönderilmmemeliyi.şimdi seyhun u istiyoruz. muhammed in ceyhundan ne ekisiği vardı.süper bi oyuncuydu.gol atmasını bırakın sadece attırdığı goller yeterdi. lorant ın yüzünden gitti.bence yaptığımız tek hata muhammed i göndermemiz oldu.tekrar alınırsa takıma büyük bi desteği olacağını düşünüyorum.
|
-->: --->: MUHAMMED = GOL
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=orhan058;174098]Onu Bülent Uygun göndermedi Lorant'ın isteği doğrultusunda gönderildi.Bülent hoca onun takımda kalmasını istiyordu.[/QUOTE]
Lorant'a o raporu veren Bülent Uygun'du onun isteği ile gönderildiler o zaman gidenler...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
ÖMRÜMÜZDE BAZEN İNSANLARIN ÖNLERİNE DEĞİŞİK ŞANSLAR ÇIKAR VE DEĞERLENDİRMESİNİ BİLDİ ....BİLDİ......!!!!!!!EĞER BİLDİYSE HAYATI DEĞİŞİR...........AMA TAM AKSİ İSE HER ŞEY TERSİNE DÖNER TIPKİİİİİİİİ.....SANBACI MUHAMMET GİBİ ZATEN BEN ONUN YOLLANDIĞINI DUYDUĞUM AN BEYNİME SANKİ BİR OK SAPLANDI.....EĞER BİZLER TARAFTAR OLARAK SADECE İZLEYİCİ OLARAK BUNUN FARKINA VARIYORSAK GEREK TEKNİK HEYET GEREK BUNU YÖNETİM NASIL BİR DAHA DÖNÜŞÜ OLMAYAN HATA YAPTI AÇIKCASI HALE ANLAMIŞ DEĞİLİM.........OLMASA İİİİDİ AMA NE ÇARE HEM DEĞERİNİ KATTI HEMDE BEN BUYUM DEDİ...!!!!!!BİZİM BALİLİMİZ NASIL İSE D.BAKIRIN YILDIZIDA OOOOOO BAŞKA SİVASS YOKKİ???...HER ŞEY SİVAS İÇİN________!!!!!!!!!!KAYSERİ NASIL PİNİ FELİX BALİLİ İÇİN DİZLERİNİ DÖVÜYORSA BİZDE ÜZÜLÜYÜYORUZ İSTER İSTEMEZ AÇIKCASI
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:55. |