SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GİDENİN ALTERNATİFİ VAR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9451)

SivasSpor.Com 15.12.2006 09:45

GİDENİN ALTERNATİFİ VAR

Hemen her gün Sivasspor’un transfer haberlerini okuyarak kafası karışan Sivaslı’lara rahatlatan açıklama Teknik Direktör Bülent Uygun’dan geldi.

Sivasspor’un menfaatleri doğrultusunda her futbolcuyu rahatlıkla satabileceklerinin altını çizen Uygun, “Şu anda bir çok futbolcumuza transfer tekliflerinin yapıldığı doğrudur. Biz kulüp olarak yapılan bu teklifleri enine boyuna konuşup kararımızı öyle vereceğiz.
Bizim için asıl önemli olan Sivasspor kulübünün bu transferlerden para kazanmasıdır. Şunu da açıkca ifade ediyorum, giden her futbolcunun yerine gelecek olan alternateif isim var. Servet’i verirsek, onun yerine yabancı stoper alacağız. Aynı şeyler diğer futbolcular içinde geçerli, yeterki kulüpler bizim istediğimiz rakamı versinler” dedi.

21 ARALIK’TA YURT DIŞINA GİDİYOR
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun 21 Aralık’ta Fransa’ya, 24’ünde Hollanda, 25’in de Hollanda ve 27’sinde de Belçika’ya giderek futbolcu bakacak.

Etem-Murat 15.12.2006 09:48

-->: GİDENİN ALTERNATİFİ VAR

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Evet arkadaşlar hoca haklı gidenin yeri dolar
önemli olan taraftan sakin olsun doğru yolda gider hoca [/COLOR][/I][/B]

GuNaY 15.12.2006 09:52

--->: GİDENİN ALTERNATİFİ VAR

[B]Bu açıklama umut verici,
Ancak sezon başındaki yanlış transferleri görünce,
bazı endişeleride taşıyoruz...[/B]

Yildizelili58 15.12.2006 10:11

Sizce Herkesin alternativi varmi`?

Merhaba ben pek katilmam foruma arkadaslar ancak
ilgimi ceken herkesin alternativi var diyorlar bence
Mehmet Yildizin yok siz ne dersiniz?

Yillarca KahrolsaK Dertten Kederden, Bilsekki Kopacak KeLLe Bedenden Askimiz Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgecmeyiz Sivasim Senden..

orhan058 15.12.2006 10:19

Bu açıklama umut verici,
Ancak sezon başındaki yanlış transferleri görünce,
bazı endişeleride taşıyoruz..

DOĞANŞAR 58 15.12.2006 12:54

-->: --->: GİDENİN ALTERNATİFİ VAR

gidenin alternatifi var ama gidenin yerine iyi transfer yapmak lazım.örnegin ceyhun gibi

Bilmiyorum5 15.12.2006 13:14

ANCAK SOYLE KAR EDEBILIRIZ AMA SERVETI SATTIGIMIZ PARANIN YARISINA SERVETLE ESIT OLABILECEK BIR ADAM ALIRSAK O ZAMAN KAR EDERIZ BU DA EPEY RISKLI BIR IS EGER ORDAN GELEN PARAYI CARVALHO EDSON GIBI ADAMLARA HARCARSAK SERVETTE GITMIS OLUR PARAMIZDA BOA HARCANMIS OLUR INCE ELEYIP SIK DOKUMAK LAZIM BU TRANSFER ISINDE EN AZINDAN SOYLE BIR AVANTAJ VAR SIMDI BULENT HOCA TAKIMI KENDI CALISTIRDIGI ICIN KENDI OYUN SISTEMINE GORE ADAM ALACAKTIR

1967 dernek serkan20 15.12.2006 13:16

[B]gelen gideni aratmayacaksa sorun yok[/B]

talha58 15.12.2006 13:24

tam benim düşündüğüm gibi bir açıklama. yazdığım yorumları takip edenler aynı şeyleri düşündüğümü görecekler. Yabancı stoperden bahsetmiştim. Bu oyuncu kuzey ülkelerinden fizik üstünlüğü olan bir oyuncu oolursa iyi olur kanaatindeyim.

sivassss 15.12.2006 14:18

[COLOR="Sienna"][B]BÜLENT HOCA YİNE CAN ALICI AÇIKLAMALAR YAPMIŞ, GERÇEKTEN DE ÇOK AKILCI AÇIKLAMALAR YAPIYOR, SİVASSPOR FUTBOLCULARA BAĞLI DEĞİLDİR, BU TAKIMDA SERVET OLMADAN ÖNCE DE GEÇEN SENEYİ İYİ YERLERDE BİTİRMİŞTİ, GİDEN OYUNCUNUN YERİ ELBETTE DOLAR, BİZ YETERKİ TAKIMIMIZA DESTEĞİMİZİ EKSİK ETMEYELİM...[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09.