![]() |
SİVAS HALAYLARI
[B][URL=http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2651&Itemid=52
/]Sivas Halayı'nı ve yöremize ait diğer halaylarımızı izlemek için İzlemek istediğiniz halayın üstündeki play butonuna tıklayınız.. [COLOR="Blue"]İZLEMEK İÇİN BU YAZIYA TIKLA.[/COLOR] [/url][/B] |
-->: SİVAS HALAYLARI
KİM HAZIRLADIYSA ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ
|
--->: SİVAS HALAYLARI
[COLOR="Sienna"][B]gerçektende çok güzel bir düşünce, bunu düşünen ve uygulayan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim...[/B][/COLOR]
|
ben acamadım benim bilgisayarda bir sorun var tahminim siz actıgınıza göre
|
çok güzelya hazırlıyandan allah razı olsun
|
[COLOR="DarkRed"][FONT="Century Gothic"][B][FONT="Comic Sans MS"]düşünen kardeşim helal osun sana:)))) valla gökte ararken nerde bulduk.bunları makinemize nasıl indirebiliriz bide onu anlatırsan daha çok memnun olcaz.[/FONT][/B][/FONT][/COLOR]
|
Son derece süper bir şey olmuş, bunu yanında hoşbilezik ve kızlarımızın oynadıkları madımak, burçak tarlası vs. oyunlarını da ilave ederek devamlı bir sayfa yapılmasını öneriyorum. Hazırlayanların ellerine sağlık.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hazırlayanların ellerine sağlık güzel olmuş....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Ben niye açamıyorum ya hu?...........
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]açmak için üye olmak lazım herhalde yinede siz üye olun ve sağlama alın..ayrıca depinmek serbesttir.:)[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:44. |