SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TAKAS HAMLESİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9544)

SivasSpor.Com 23.12.2006 21:44

TAKAS HAMLESİ

Defans hatalarından oldukça başı ağrıyan Trabzonspor, ara transferin gözde ismi Servet'i takıma kazandırmak için düğmeye bastı

[B]Trabzon Servet'i bitiriyor [/B]
Ziya Doğan'ın çok istediği Servet Çetin için başkan Nuri Albayrak'ın devreye girerek Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile görüştüğü belirtildi. Trabzon, Fatih Akyel'e karşılık Servet'i takas yoluyla transfer etmeyi planlıyor.

Bordo-mavililer, G.Antep'in Boşnak kalecisi karşılığında Jefferson'ı, Sivasspor'un tecrübeli stoperi için ise Ömer Rıza'yı gözden çıkardı.

[B]SICAK BAKILMAMIŞTI [/B]
Defans hatalarından da oldukça başı ağrıyan Trabzonspor, ara transferin gözde ismi Servet'i de takıma kazandırmak için düğmeye bastı. Yöneticiler, bir türlü istenilen performansı ortaya koyamayan Ömer Rıza'yı yine takas formülünde kullanarak, Servet'i kadrosuna katmak istiyor. Bordo-mavililer, yaklaşık iki ay önce de başarılı stoperi istemiş ancak Sivas yönetimi bu teklife sıcak bakmamıştı.

1967_CLUB_10UR 23.12.2006 22:18

--->: TAKAS HAMLESİ

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]buyrun burdan yakın servet'e 2 milyon dolar değer biçildi şimdi de takas senaryoları manşetlerde.sivasspor için maddiyat mo önemli yoksa takas mı görecez.top yönetimin stratejisinde [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

yusuf58 23.12.2006 22:29

ya gidin isinize sivasin nice ömer riza gibi oyunculari var

abdurrahim_58 23.12.2006 23:12

Bence Ömer Rıza ve Fatih akyel'i beraber verseler yinede bir dusunulmesı taraftarıyım ama en iyi kararı Sivassporumuzun degerlı yonetıcılerı bilir. İnanıyorum ki onlar kulübümüzün menfaatlerı dogrultusunda ellerınden gelenlerı yapacaklardır.

ceza_tolga_rep 23.12.2006 23:13

-->: TAKAS HAMLESİ

HANİ BÜLENT AĞA DİYODU Kİ SERVETİ 2 MİLYON DOLARA SATACAZ?ŞİMDİDE TAKAS MI OLDU?HEMDE FATİH AKYELE KARŞILIK?YAZIK YAA?BİZİ TRABZONLULAR SALAK ZANNEDİYO HERHAL.
BENCE SERVET İÇİN;ÖMER RIZA-FATİH AKYEL VE 1.200 BİN DOLAR OLMASI LAZIM.

Bilmiyorum5 23.12.2006 23:51

ÖMER RIZAYLA FATIH AKYELI BIZ BU GUN TAKASLA ALMASSAK ONLAR ZATEN TRABZONDAN KOVULUVAK BONSERVISLERI ELLERINDE OLUCAK EGER COK ISTIYOSAK KI ISTENICEK ADAMALR DEGIL SERVETI SATARIZ 2 MILYONA OMERLE FATIH AKYELIDE SEZON SONUNDA BEDAVAYA ALIRIZ BU KADAR KOLAY BU BENCE BU HABERLER YALAN SIVASSPOR SERVET GIBI DEGERLI BIR OYUNCUYU FATIH AKKYELE KARSILIK VERECEK KADAR AMATOR DEGIL

OPERASYON 23.12.2006 23:59

Allah askina kendinize gelin Takimda bir kadron var sen bu kadroyu ne fedakarliklar yaparak oluturacaksin ondan sonra tektek al ben yieyemiyorum siz yigin ilered gelin basaima bella olun diyemi satacaksin adamlari. Yavas yavas kadro oturmus alacaklarin geldiginde uyumsagliyacakmi...ona buna oyuncu satmak icin aliyorsaniz...Sivassporu sivasspor olmaktan cikarin millete takimim var diye guvenmesin.
Hayrettin...Nizammettin...Hasan Kabze...Servet...Hakki...Balilli...Bunlartin yanina bir kactane daha guzel isimler ozaman yukseklere oyna vesselam

tarzan58 24.12.2006 00:04

HANİ BÜLENT HOCA DİYODU Kİ SERVETİ 2 MİLYON DOLARA SATACAZ?ŞİMDİDE TAKAS MI OLDU?HEMDE FATİH AKYELE KARŞILIK?YAZIK YAA?BİZİ TRABZONLULAR SALAK ZANNEDİYO HERHAL.
BENCE SERVET İÇİN;ÖMER RIZA-FATİH AKYEL VE 1.200 BİN DOLAR OLMASI LAZIM.

sarkislali 24.12.2006 00:06

Böyle bir sey kesinlikle olmamasi lazim. F.Akyel takimin huzurunu bozar. Trabzon cok iyi biliyor kendinin yerini kimin alacagini. Biz gercekten seyircisiyle, yönetimiyle ve takimiyla 4. büyük olmaya layigiz ve olacagizda. Neden baska takimlara önermiyorlar ki Akyel´i. Eger yönetim onu transfer ederse, bir kac tane de baston satin almayi unutmasin.:D :D :D :D :D :mad:

tarzan58 24.12.2006 00:07

servetin takımdan gönderilmesini istemiyorum ömer rıza ve fatih akyel bir tane servet edemez

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:28.