SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAKKI YUVADA KALACAK! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9563)

SivasSpor.Com 25.12.2006 11:22

HAKKI YUVADA KALACAK!

Başkan Mecnun Odyakmaz, devre arasında önemli oyuncularına gelen transfer teklifinin ardından ilk kez sessizliğini bozdu.

Özellikle Servet, Anderson ve Hakkı’yı birçok kulüp transfer listesine alırken, Odyakmaz, “Servet’e üç kulüp talip. İstediğimiz parayı veren kulübe gidecek. Bu yüzden Hakkı’yı kesinlikle satmayacağız. Eğer o da giderse, savunma kurgusunu tekrar oluşturmak zor olur. Bu da takıma olumsuz etki eder. Anderson’un da gitmesini istemem ama Sakarya istediğimiz parayı verirse, göndeririz. Sonuçta ticareti de düşünmek zorundayız.” Sivas’ın teknik direktör Bülent Uygun’la çıkışa geçtiğini de söyleyen Odyakmaz, “Geçmiş dönemden daha başarılıyız. Taraftarımız bizi hiç bir maçta yalnız bırakmasın. İkinci yarıda oynayacağımız futbolla Avrupa’ya da gideceğiz” diye konuştu.

58svs58 25.12.2006 11:28

--->: HAKKI YUVADA KALACAK!

hakkı anderson gitsin ama servet kalsın

talha58 25.12.2006 11:47

Bence Hakkı için istenilen parayı vermediler. Burdan bir isteğim var. Anderson gittiği takımda patlama yaparsa hayıflanmamak için mutlaka sözleşmesine sonraki transferinden pay alma maddesi koymalıyız.

HaYaLL58 25.12.2006 12:27

-->: --->: HAKKI YUVADA KALACAK!

[QUOTE=leblebi82;176618]Bence Hakkı için istenilen parayı vermediler. Burdan bir isteğim var. Anderson gittiği takımda patlama yaparsa hayıflanmamak için mutlaka sözleşmesine sonraki transferinden pay alma maddesi koymalıyız.[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]HAKLISIN KARDEŞ GERÇEKTEN GÜZEL BİR DÜŞÜNCE[/COLOR]

ceza_tolga_rep 25.12.2006 13:06

-->: HAKKI YUVADA KALACAK!

ZATEN SERVET GİDECEK,BİDE HAKKI GİTSEYDİ ÇOK İYİ BİR YABANCI BİRDE YERLİ DEFANS ALINMALIYDI?ÇOK DOĞRU BİR KARAR.HAKKI ÇOK HATA YAPIYO AMA BENCEDE KALMALIYDI.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN BEKİR ALINMALI BANA GÖRE.MALATYADADA OYNAMIŞ MÜKEMMEL DEFANS.

özsivasli1903 25.12.2006 13:10

servetin gitmesi sivasin menfaati icin cok iyi bi paraya gidiyo ve karsiliginda nizamettin caliskan geliyo oda hemserimiz... oda takima cok sey katar....

neyse ne 25.12.2006 13:22

BENCE HAKKIYI İSTEYEN VARSA SATILMALI ÇÜNKÜ ARTIK YAŞLANIYOR SENEYE NE OLUR BİLİNMEZ .GEÇEN SENEKİ HAKKI İLE BU SENEKİ HAKKIYI KIYASLAYIN SENEYE NE OLUR ARTIK DÜŞÜNEMİYORUM.VE HAKKININ YERİNİ GENÇ MURAT SÖZGELMEZİN DOLDURACAĞINA HATTA ONDAN DAHA İYİ OYNUYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.HAKKI AUT SERVET İN

HALIL 25.12.2006 13:47

-->: HAKKI YUVADA KALACAK!

hani servet satilmmisti

baskanimizin adi odyakmaz mi
yoksa otyakmazmi

talha58 25.12.2006 14:06

--->: -->: HAKKI YUVADA KALACAK!

[QUOTE=ceza_tolga_rep;176638]ZATEN SERVET GİDECEK,BİDE HAKKI GİTSEYDİ ÇOK İYİ BİR YABANCI BİRDE YERLİ DEFANS ALINMALIYDI?ÇOK DOĞRU BİR KARAR.HAKKI ÇOK HATA YAPIYO AMA BENCEDE KALMALIYDI.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN BEKİR ALINMALI BANA GÖRE.MALATYADADA OYNAMIŞ MÜKEMMEL DEFANS.[/QUOTE]

Bekir nerdeyse 35 yaşında. Eski Gs'lı. Ama ligin en az gol yiyen takımlarından Ankaraspor'un gözden çıkardığı Kürşat düşünülebilir bence. Sanıyorum yabancı alınacak o bölgeye. Dediğin gibi iki stoperin bir anda değişmesi kolay değil. Fenerbahçe sene başında Edu ile Lugano'yu bir anda koydu takıma ve zorlandı.

Didier DROGBA 25.12.2006 14:10

[COLOR="Navy"][COLOR="Sienna"][B]BAŞKANIMIZ GÜZEL AÇIKLAMALAR YAPMIŞ, SERVET GDECEKSE, HAKKI'NIN KALMASI ÇOK İYİ BİR SEÇİM OLUR, HAKKI SENELERDEN BERİ SİVASSPOR'DA OYNUYOR VE ÇOK ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI, BU KONUDA YÖNETİMİMİZİN EN DOĞRU KARARI VERECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUM...[/B][/COLOR][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:31.