SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAKKI BENİM JOKERİM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9580)

SivasSpor.Com 26.12.2006 10:39

HAKKI BENİM JOKERİM

Teknik direktör Uygun "Herkesi satmayı düşünebiliriz ama onu asla bırakmam" dedi.
Bülent Uygun, defansta oynayan Hakkı'nın kendisi için çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade ederek, "Defans kurgumuzun başarısında Hakkı'nın büyük payı var. Herkesi satmayı düşünebiliriz ama onu asla bırakmam" dedi.

neyse ne 26.12.2006 10:52

--->: HAKKI BENİM JOKERİM

ya tamam hakkı elinden geleni yapıyor.ama yaşlandı artık madem isteyen var satalım.seneye belki satamayız elimizde kalır.ayrıca hakkının bize çok kritik goller yedirdiğini unutmayalım.gençlerbirliği maçında yaptığı hata,vestel maçında 2-1 öne geçmişken kendi kalesine attığı gol üst üste gördüğü kırmızı kartlar böyle joker olmaz arkadaş

HALIL 26.12.2006 11:09

-->: HAKKI BENİM JOKERİM

dogruu kesinn gonderilmesii lazimmmm

talha58 26.12.2006 12:17

Bence iki stoperin birden değişmesi doğru olmaz. Hakkı kim gelrirse gelsin takımda hep oldu ve bütün başarılarda yer aldı. Biraz fazla nankörlük yapıyoruz gibi geldi bana.

izmirliyigido 26.12.2006 12:18

[QUOTE=neyse ne;176880]ya tamam hakkı elinden geleni yapıyor.ama yaşlandı artık madem isteyen var satalım.seneye belki satamayız elimizde kalır.ayrıca hakkının bize çok kritik goller yedirdiğini unutmayalım.gençlerbirliği maçında yaptığı hata,vestel maçında 2-1 öne geçmişken kendi kalesine attığı gol üst üste gördüğü kırmızı kartlar böyle joker olmaz arkadaş[/QUOTE]

(+)

Aynı Fikirdeyim...Artık gönderilmesi gerekiyor. Servet'i tutalım elimizde onu gönderelim..

talha58 26.12.2006 12:21

[QUOTE=izmirliyigido;176902](+)

Aynı Fikirdeyim...Artık gönderilmesi gerekiyor. Servet'i tutalım elimizde onu gönderelim..[/QUOTE]

Servet'i elimizde ne kadar tutacağız sence. Mümkün mü? en fazla 5 ay sonra yok.

orhan058 26.12.2006 13:14

Bence iki stoperin birden değişmesi doğru olmaz. Hakkı kim gelrirse gelsin takımda hep oldu ve bütün başarılarda yer aldı. Biraz fazla nankörlük yapıyoruz gibi geldi bana.

Didier DROGBA 26.12.2006 13:59

[COLOR="Sienna"][B]HOCAMIZ DEDİYSE OLAY KAPANMIŞTIR, O BİR FUTBOLCUYA GÜVENİYORSA DEMEKKİ BİR BİLDİĞİ VARDIR, KENDİSİNE ÇOK GÜVENİYOR DEMEKKİ, İNŞALLAH HAKKI BABA'DA HOCASININ YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMAZ...[/B][/COLOR]

[COLOR="Navy"][B]IRKÇILIĞA HAYIR...[/B][/COLOR]

sinan-58 26.12.2006 14:55

-->: HAKKI BENİM JOKERİM

bir ara hakkı yı goklere sığdıramıyordunuz şimdi ne oldu niye boyle yapıyorsunuz bu sene biraz kotu ama her futbolcunun kotu old zaman vardır eğer seyircisi yanında olursa bunu çabuk atlatır ama bu seyirciyle olmaz hakkı belkide sivaslı futbolcu kadar kulube değer veriyor şampiyon old sezon bir maçı 2-1 onde gotururken penaltı kazanmıstık ve penaltıyı hakkı kullandı kaçırdı ondan penaltıyı kaçırdığı için ağladı işte takım sevdası budur hemde geçen sene gençti bu sene yaşlımı oldu

Bilmiyorum5 26.12.2006 15:04

BU YIL BELKI FORMUNDA DEGIL AMA BENCIL OLMAYALIM HAKKININ GECEN YIL YAPTIKLARINI UNUTMAK IMKANSIZ BENCE HAKKI FUTBOLU SIVASSPORDA BIRAKMALI

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:18.