![]() |
KARARI KULÜBÜM VERİR!
[img]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_9088_ServetCetin002.jpg[/img]
milli futbolcumuz Servet Çetin, 4-5 takımın kendisini transfer etmek istediğini belirterek, "Kulübümle anlaşan takımla oturup, anlaşabilirim" dedi. Memorial Hastanesi'nin sponsorluğunda bu sezon 2'ncisi düzenlenen, 11 Altın Adam Yarışması'nın 4. jüri toplantısı dün akşam Kalyon Otel'de yapıldı. Ayın Altın Adamı seçilen Servet Çetin, Sivassporla olan sözleşmem sezon sonunda bittiğini belirterek, "Futbolcu olarak beni 4-5 takımın istemesi tabiki çok güzel bir duygu. Şartlar uygun olursa başka bir takımda tabiki oynarım. Ama şuanda ben Sivasspor'da mutluyum. Bana kaptanlık görevini vererek bana olan güvenlerini gösterdiler. Ben Fenerbahçe'de 3 sene oynadım. O, 3 sene içinde arkadaşlık ortamı oldukça iyiydi. Bence o zamanki kadro arkadaşlık açısından gelmiş geçmiş en iyi kadroydu. Büyük takımlarla Anadolu kulupleri arasında çok büyük farklar var. Büyük takımların beklentileri de büyük oluyor. Anadolu takımlarında oynamanın zorlukları var. Çünkü şartlar zor. Ama Anadolu takımlarında size yıldız gözüyle bakılıyor. Başımızdaki yöneticiler de camiada güvendiği zaman otomatikman da futbolcunun performansı artıyor. Nitekim de benim de böyle oldu. İnşallah böyle devam eder" dedi. |
--->: KARARI KULÜBÜM VERİR!
servet sonuna kadar takımda kalmalıı..bızım hedeflerımız yok bız bolede ıdare edrız her sene 10.luga oynarız dıyorlarsa bıraksınlar servetı gıtsın.. (len bu adam febe de ıken bole iyi oynamıodu ne olduysaa sıvas hawası yaramıstır:) )
|
Şu bir gerçekki Servet'i satamazsak bedava gideceği kesin gibi.
|
servet öyle diyorsa öyledir.sivasspor yönetimi servet'i kesinlikle göndermemeli.
|
[QUOTE=orhan058;176909]servet öyle diyorsa öyledir.sivasspor yönetimi servet'i kesinlikle göndermemeli.[/QUOTE]
Başkan hiçbir oyuncu vazgeçilmez ve yeri doldurulmaz değildir diyor. Ben de katılıyorum başkanımıza. |
[COLOR="Navy"][B]SERVET GERÇEKTENDE TAM BİR PROFESYONEL FUTBOLCUNUN YAPACAĞI AÇIKLAMALARI YAPMIŞ, KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM, SİVASSPOR KAPTANININ NASIL KONUŞMASI GEREKTİĞİNİ HERKESE GÖSTERMİŞTİR...[/B][/COLOR]
[COLOR="Sienna"][B]IRKÇILIĞA HAYIR...[/B][/COLOR] |
[FONT="Comic Sans MS"]servet çetinin bu davranışı çok
iyi sonuna kadar takımda kalsın bu davranışından dolayı kutluyorum serveti[/FONT] |
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]SERVET KENDİSİNE YAKIŞAN BİR AÇIKLAMA YAPTI.KLÜBÜN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA HER KONUYU KLÜBE BIRAKMIŞ[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[CENTER][B]Bu açıklama ile bir kere daha gönülleri feth etti bence, kendi çıkarlarından önce kulüp menfaatinin önde geldiğini belirtmiş,
İnş kendisi için hayırlısı olur...[/B][/CENTER] |
-->: KARARI KULÜBÜM VERİR!
Servet sözlesmeli oyuncumuz.Eger ara transferde gönderilecekse karari takim verir elbette, ama sezon sonunda kontrati bitiyor ve o zaman kendi karar verebilir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23. |