SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivasspor Serveti Satmali !!!!!!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9640)

yigido Atilla 31.12.2006 20:08

Sivasspor Serveti Satmali !!!!!!!!

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Trebuchet MS"]Servetle Adnan polat anlasmis sezon sonunu beklersen sivasspora bonservis parasi vermeden seni almak istiyoruz sunun surasinda 5 ay var hic bir klübe sakin imza atma seni Gs,de görmek istiyoruz . Servet Adnan polata siz isterseniz sezon sonu beklemek istemiyorum diyor adnan polat biz sivasspora para vermek istemiyoruz sezon sonunu bekle diyor imza atarsan GS ye gitme sansi kalmiyor !!!! Sivassporklübünün cikarlari icin Servetin 5. ay kalmasi mi yoksa sezon sonunda Gs,bedava gitmesimi iyi ??? yoksa iyi para veren klübe serveti göndermekmi....[/FONT][/COLOR][/I][/B]

yigido_furkan 31.12.2006 20:23

-->: Sivasspor Serveti Satmali !!!!!!!!

bnce gs serveti almaz cünkü fbde oynamıs olması ayrıca fbdeyken dalga gecmelerinden dolayı taraftarın isteyecegini sanmıyorum servette gs gitmez bnce

yigido Atilla 31.12.2006 20:33

[QUOTE=yigido_furkan;178117]bnce gs serveti almaz cünkü fbde oynamıs olması ayrıca fbdeyken dalga gecmelerinden dolayı taraftarın isteyecegini sanmıyorum servette gs gitmez bnce[/QUOTE]

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]NOT= Balic örnegini unuttun galiba kefen giyerim GS, formasi giymem demisti !!!! bir kac örnek daha vereyim, Hasan vezir, Tanju colak,Semih,[/COLOR][/I][/B]

Bilmiyorum5 31.12.2006 20:41

--->: Sivasspor Serveti Satmali !!!!!!!!

YIGIDO ATILLA DOGRU SOYLUYOSUN KARDESIM BEN CE ILK OLARAK SERVETLE 1 YILLIK SOZLESME IMZALAMAYI DENEYELIM EGER IMZALAMASSA SATALIM

yigido_furkan 31.12.2006 20:52

[QUOTE=yigido Atilla;178121][B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]NOT= Balic örnegini unuttun galiba kefen giyerim GS, formasi giymem demisti !!!! bir kac örnek daha vereyim, Hasan vezir, Tanju colak,Semih,[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

bnde sana serhat akın gs istemişti ama gitmemişti hasanı fener istemişti gitmemişti istisnalar kaydeyi bozmaz!!!!

FurkaN 31.12.2006 22:19

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Fnerli Galatasaray a gider o diğerine burda önemli olan Sivasspor'un menfaati Başkan'da söyledi Galatasaray'ın niyetinin sezon sonu olduğunu bu nedenle biz Manisa'ya verip para kazanmalıydık zaman geçmeden bu transfer yapılmalı...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

duman58 01.01.2007 01:49

ne feneri ne galatasarayi nede digerleri, en onemlisi tabiki sivassporun kazanci insaallah ne olursa olsun kim giderse gitsin veyahut gelsin sivas ve sivassporumuz icin en hayirlisi olur

sinan-58 01.01.2007 08:14

servet gs ye giderse fb yede ayıp etmiş oluruz onlar adamı bize beleş veriyor bizde o adamı en buyuk dusmanlarına satıyoruz gs ye gitmemeli zaten şimdi paraları yetmez onların
ama ne olacaksa sivasımızın menfatine olmalı

1967_CLUB_BOZ 01.01.2007 10:30

[B][COLOR="Blue"]bence sivasspor yönetimi ve teknik heyet toplanıp yeniden bi düşünmeli satmalımıyız satmamalımıyızmı diye bence
önce kararlar belli olsun bütün heyet ve teknik heyetin düşünceleri görüşlere alınsın ondan sonra düşünsünlerr[/COLOR][/B]

erhan5834 01.01.2007 15:06

[QUOTE=yigido Atilla;178116][B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Trebuchet MS"]Servetle Adnan polat anlasmis sezon sonunu beklersen sivasspora bonservis parasi vermeden seni almak istiyoruz sunun surasinda 5 ay var hic bir klübe sakin imza atma seni Gs,de görmek istiyoruz . Servet Adnan polata siz isterseniz sezon sonu beklemek istemiyorum diyor adnan polat biz sivasspora para vermek istemiyoruz sezon sonunu bekle diyor imza atarsan GS ye gitme sansi kalmiyor !!!! Sivassporklübünün cikarlari icin Servetin 5. ay kalmasi mi yoksa sezon sonunda Gs,bedava gitmesimi iyi ??? yoksa iyi para veren klübe serveti göndermekmi....[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER]burda önemli olan sivassporun menfaati bence eğer böyle bir konuşma geçtiyse bence sivasspor önce sözleşme olmazsa serveti manisaya satmalı yoksa bedava gitmesi kulüp için pekde iyi olmaz hazır servete bukadar talip çıkmışken ama önce sivassporda kalması için çaba saefedilmeli... [/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:33.