SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BAŞARIMIZI KATLAYACAĞIZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9697)

SivasSpor.Com 05.01.2007 18:49

BAŞARIMIZI KATLAYACAĞIZ

Basın Sözcüsü Fikret Ünsal "Sivasspor olarak hedefleri ve ideali olan bir takımız. Kendimize belirlediğimiz hedef doğrultusunda yolumuzda ilerliyoruz” dedi.
.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor’un ikinci yarıda daha başarılı olacağını söyledi
İlk yarıyı hedeflenen noktada bitirmenin Sivasspor açısından büyük önemi olduğunu dile getiren Ünsal, “Sivasspor olarak hedefleri ve ideali olan bir takımız. Kendimize belirlediğimiz hedef doğrultusunda yolumuzda ilerliyoruz” dedi. 2007 futbol sezonunun 2. yarısında daha da başarılı bir grafik çizmek istediklerini ifade eden Ünsal,“Sezonun 2. yarısında başarımızı katlamak istiyoruz” diye konuştu.

sivassss 05.01.2007 18:54

--->: BAŞARIMIZI KATLAYACAĞIZ

[COLOR="Sienna"][B]Bizde kendilerine güveniyoruz,
Başarıyı arzularsak hedeflere ulaşırız,
Bu takım ikinci yarıda çok canlar yakacak...[/B][/COLOR]

talha58 05.01.2007 19:57

iddialı açıklamalar art arda gelmeye başladı. Bence her ağızdan bu kadar fazla bastırarak iddialı açıklamalar yapmak olayın büyüklüğüne de gölge düşürüyor.

Etem-Murat 05.01.2007 21:21

-->: BAŞARIMIZI KATLAYACAĞIZ

[B][I][COLOR="Navy"][FONT="Century Gothic"]hayırlısı olsun inşallah dediğiniz gibi olur bizim beklentimizde iyi bir takım olması hayırlı olsun dileklerimizle başarılar sivas spor[/FONT][/COLOR][/I][/B]

1967_CLUB_10UR 05.01.2007 21:30

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]başarı bizim için ligi en iyi yerde bitirmektir.tescilliyelim başarımızı..2.yarı çok iddaalı geliyoruz.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

Bilmiyorum5 05.01.2007 22:10

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ İNŞAALLAH SENE BAŞINDAKİ SIKINTILARI BİR DAHA YAŞAMAYIZ

1967_Dernek_Murat 05.01.2007 22:48

[B][COLOR="Blue"]HAYDİ YİGİDO GÖSTER GÜCÜNÜ DÖRT BÜYÜL OLMADINI TEK BÜYÜK SİVASSPOR OLDUNU ISBATLA[/COLOR][/B]

1967_CLUB_BOZ 06.01.2007 09:01

[B][COLOR="Blue"]BENCE KATLAMAKLA KALMAYIP GEREĞİ NEY SE O YAPILACAK
HAYDİ YİĞİDOM BENİM GÖSTER KENDİNİ BAKALIM
SÜPERLİGİN YİĞİDOSU SENSİNN[/COLOR][/B]

PRoFeSSioNaL 06.01.2007 09:30

[B][COLOR="Red"]İNŞALLAH HADİ BAKALIM GÖRELİM SİZİ YİĞİDOLARR[/COLOR][/B]

sivassss 06.01.2007 11:59

[COLOR="Sienna"][B]İlk yarıda ne kadar zorluklar yaşamış olsakda ben başarılı olduğumuzu düşünüyorum,
Çok kritik bir dönemde teknik direktör değişikliğine gittik ama bu takıma olumlu bir hava kazandırdı,
İkinci yarıda da aynı ciddiyetle devam etmeliyiz...[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:24.