![]() |
SİVASSPOR TAKVİMİ ÇIKTI
Sivasspor’un 2007 yılı için hazırlattığı takvimler satışa sunuldu. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, " Ben Sivaslıyım diyen herkesin evinde, işyerinde, 2007 Sivasspor takvimi yer almalı " dedi.
2007 Sivasspor takvimi satışa sunuldu. İstasyon Caddesi üzerindeki Sivasspor Ürünleri Satış Büfesinde 1 YTL karşılığı satışa sunulan Sivasspor takvimine Sivaslıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, hazırlanan takvimleri sembolik bir rakamla satışa sunduklarını belirterek Yiğidolar’ın ilgi göstermesini beklediklerini söyledi. Ünsal, "Sivaslılardan, satışa sunulan takvimlere ilgi göstermelerini bekliyoruz. Futbolcularımızın fotoğraflarının yer aldığı takvimlerin kısa sürede tüketileceğine inanıyoruz ”dedi. Basın Sözcüsü Ünsal ayrıca, Sivasspor logolu ürünleri yapıp satan kişi veya işyerlerinin, bundan böyle Sivasspor kulübünden izin almalarının şart olduğunu, izinsiz yapılacak her oluşumunla ilgili haklarını hukuki yollarla arayacaklarını sözlerine ekledi. [B]Serhat Zafer/Ajansspor[/B] |
--->: SİVASSPOR TAKVİMİ SATIŞA
[B]Bunun daha önceden yapılmasın gerekirdi bence,
Yinede düşünmekte güzel[/B] |
--->: SİVASSPOR TAKVİMİ ÇIKTI
iyi bence cok güzel olmuş hemde sivasspora para olrak destek
|
-->: SİVASSPOR TAKVİMİ ÇIKTI
iyi bir düşünce ama geç kalınmış ve istanbuldada olması gerekir...
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Güzel bir düşünce Sivasspor takvimi iyi olur ancak biraz gec kalındığını düşünüyorum...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B]takvimin resmi yok mu olsa görürdük
güzel bir düsünce ama biraz gec kalinmis herkes sanirim takvimini aldi tek 1 YTL ve SivasSpor olmasi yinede almak icin bir nedendir[/B] |
herzaman spyluyorum belli basli seyler tecrubesiz olmuyo yavas yavas tesilesme alaninda buyuk adimlar attik yine ayni sekilde genc takima azda olsa onem verilmeye baslandi finansal olarak azda olsa rahatladik yakinda istanbuldada urunler satilacaktir her seyi yavas yavas yapiyoruz yakinda avrupayada gidecegimize inaniyorum hersey zamanla bizim burda ustumuze dusen yoneticilerimi dinlemeliyiz ve sivasspor urun bilet sivasspora para kazandiricak her aktivitede yer almaliyiz
|
Her Sivaslının evinde olmalı bizde Sivaslıyız.Ama İstanbuldayız=(.Umarım kısa zamanda SivasStore İst.'a açılır.Bence Sivas'takinden daha çok iş yapar.
|
[COLOR="Sienna"][B]Güzel bir düşünce,
Yapan arkadaşlara teşekkür ederim, Ama ben İstanbuldayım, nasıl alacağım ki :([/B][/COLOR] |
Sivasspor takvimi istiyorum :-)
yigidolar gördümki takvimler cok ucuz ja 1 ytl hic bisi
yurtdisindakiler e nasil yolliyabiliriz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:44. |