![]() |
BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ
Wooter "İlk yarıda yeterince yararlı olamadım. İkinci yarı Taraftarlar çok farklı bir Wooter seyredecek Benimle birlikte takımımızda başarıyı yakalayacaktır". dedi.
Önceki gün Petkoviç ile birlikte kamp katılan çalışmalarda yer alan tecrübeli futbolcu hakkında çıkan transfer dedikodularına da açıklık getirirken, taliplilerin olması normal ancak benim ilgi alanıma girmiyor. Çünkü ben şuanda Sivasspor’un futbolcuyum. Sivasspor dan başka bir şey düşünmüyorum burada bulunmaktan da oldukça memnunum. Wooter , ikinci yarıdan oldukça umutlu oldugunu ve ikinci yarının daha farklı olacağını dile getirdi. bunu Sivasspor’a borçlu olduğumu düşünüyorum. İlk yarıda yeterince yararlı olamadım. İkinci yarı sporseverlerimiz çok farklı bir Wooter seyir edeceklerdir. Benimle birlikte takımımızda başarıyı yakalayacaktır. dedi. |
--->: BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ
[B][COLOR=blue]Helal olsun sana [COLOR=red]Wooter[/COLOR],[/COLOR][/B][COLOR=blue]
[B]tam profesyonelce ve sportmence[/B] [B]bir tutum ve açıklama.[/B] [B]Bireysel bazda olsun, kurumsal bazda olsun,[/B] [B]hep daha ileriye ve daha güzele talip olunması,[/B] [B]başarıyı beraberinde getirir.[/B][/COLOR] |
-->: BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ
WOTER MÜKEMMEL KLAS OYUNCU.KONUŞMALARIYLA OLSUN,HAREKETLERİYLEDE OLSUN,HERZAMAN GÖNLÜMÜZDE YAŞAYACAK BİR OYUNCUDUR.SENİ SEVİYORUZ WOTER.
|
[b]Gerçekten güzel konuşmuş.Wooter bizde 2-3 sene daha iş yapar sembol haline gelir.Onu kaybetmemeliyiz.Orta sahada 10 numara ona çok yakışıyor.[/b]
|
[B][COLOR="Blue"]HAYDİ BAKALIM İNŞALLAH DEDİGİ GİBİ OLUR[/COLOR][/B]
|
[I][B][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]ben bu haberi nasıl kaçırdım wooterin bu şekil içten konuşması çok önemli bir gelişme 2.yarı wooter fırtınası izleyebiliriz.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
Wooter ın ilk yarı gerçek kapasitesini sahaya yansıtamadığını görüyorduk. Bu açıklamasından sonra artık bu sezon Wooter ın sezonu olur inşallah.
|
-->: --->: BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=1967_CLUB_10UR;179609][I][B][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]ben bu haberi nasıl kaçırdım wooterin bu şekil içten konuşması çok önemli bir gelişme 2.yarı wooter fırtınası izleyebiliriz.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]
Bende kaçırmışım bu haberi nasıl olmuş yaffff :) Bu açıklamaları transfer dedikodularını bitirir 2. yarı inşaallah daha iyi futbol seyredecez...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
wooter cok kaliteli bi oyuncu ama su klasini bide sahaya yansitirsa sivasa cok sey katar
|
[COLOR="Blue"]başarı merdiveni eli cebinde çıkılmıyo istek arzu hırs gerek konuşmakla olmaz[/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:06. |