SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİVASLI KIZIN BAŞARISI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9723)

35gürün58 07.01.2007 22:49

SİVASLI KIZIN BAŞARISI

Değerli yiğidolar şu an Star tv de finali yapılmakta olan yarışma için Hemşehrimiz Hasret e destek olmak hepimizin sivas'lılık borcudur.

Diğer 2 yarışmacı için İzmir torbalı ve Edirne Seferber olmuş lar bize de Hasret için Sivas için seferber olmak düşmez mi

oylarımızı 105 yazıp 3004 de gönderelim HAYDİ SİVAS HAYDİİİİİİİİİİİİİ,
TÜM ARKADAŞLARIMMIZI VE ÇEVREMİZİ SEFERBER EDELİM

ceza_tolga_rep 08.01.2007 00:39

sivaslı hasret kazandı

hemşerimiz hasret popstar alaturkayı kazanmıştır.100 bin ytl de ödğ almıştır.kendisine diğer müzik yaşantısında başarılar dileriz.

35gürün58 08.01.2007 00:39

-->: HAYDİ SİVASLILAR HASRET'E DESTEK

Sivas adına duyarlı davranan tüm hemşehrilerimi tebrik ediyorum Türkiyedeki ve Sivastaki hemşehrilerimizin desteği ile HASRET 1. seçildi.
Ne mutlu sivas'lı olana...

Ertugrul 08.01.2007 00:50

-->: HAYDİ SİVASLILAR HASRET'E DESTEK

[QUOTE=35gürün58;179955]Sivas adına duyarlı davranan tüm hemşehrilerimi tebrik ediyorum Türkiyedeki ve Sivastaki hemşehrilerimizin desteği ile HASRET 1. seçildi.
Ne mutlu sivas'lı olana...[/QUOTE]

Hayırlı olsun hemşerimizi tebrik ederim

Yolun açık olsun Hasret sanat hayatında başarılar ...

AyhanBayrak 08.01.2007 00:54

--->: HAYDİ SİVASLILAR HASRET'E DESTEK

Iste Sivas'in ve Sivas'linin gücü birkere daha ispat edildi

Basarilar Hasret

GuNaY 08.01.2007 01:16

--->: HAYDİ SİVASLILAR HASRET'E DESTEK

[B]Fİnali baya heyacanlı gecti yakın sonuclar vardı ancak hemserimiz 1. olarak bizlere bir gurur daha yaşattı :)

Bu aralar Sivas'lı sarkıcılarda bir patlama oldu :D[/B]

yigido0058 08.01.2007 02:16

SİVASLI KIZIN BAŞARISI

POPSTAR ALATURKA YARIŞMASINDA SİVASIMIZI TEMSİL EDEN HASRET FİNALE KALARAK TÜM SİVASLILARIN GÖNÜLLERİNDE YER EDİNMEYİ BAŞARMIŞTI BUGÜN YAPILAN FİNALDE İSE HARİKA BİR PERFORMANS SERGİLEYEREK HEM JURİDEN HEM DE SEYİRCİDEN OLUMLU NOT ALDI OYLAMAYA GEÇİLDİĞİNDE İSE AYLARCA HARCADIĞI EMEĞİNİN KARŞILIĞINI POPSTAR ALATURKA YARIŞMASINDA 1. OLARAK ELDE ETTİ SİVASIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDEN HASRETE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM BİR SİVASLI OLARAK GURUR DUYDUM HASRETLE İNŞALLAH SİVASLILARIN ADI HER ALANDA BAŞARILI ŞEKİLDE DUYULUR

AFK 08.01.2007 02:45

[B][COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]Hemsehrimizi Tebrik Ediyorum Basarilarinin Devamini Dilerim...[/FONT][/COLOR][/B]

SivasLady 08.01.2007 09:46

--->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI

[B]Hasret`i tebrik ederim
sonuna bakamadim :) sabah annemden ögrendim
bu aralar Sivas`li sarkicilar cogalmaya basladi
hepsine basarilar dilerim
insallah iyi yerlere varirlar

:D bizim evde zaten bir baska popstar :D
kardesimide yolluyacam böyle giderse :rolleyes: [/B]

YÖRÜKOĞLU 08.01.2007 09:57

--->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI

hemserimizi tebrik ediyoruz.ne mutlu sivaslıyım diyene.sivaslı olmak bir ayrıcalıktır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:44.