SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAKEMLER TESTTEN GEÇTİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9801)

SivasSpor.Com 14.01.2007 21:12

HAKEMLER TESTTEN GEÇTİ

Turkcell Süper Lig ve Türk Telekom Lig A Kategorisi hakemleri fiziksel yeterlilik testinden geçti. Çulcu, yaptığı açıklamada, hakemlerin testi zorlanmadan geçtiklerini bildirdi. ...

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Antalya'daki Yüzüncü Yıl Spor Tesisleri'nde düzenlenen fiziksel yeterlilik testine, Turkcell Süper Lig ve Türk Telekom Lig A kategorisinden 110 hakem ve yardımcı hakem katıldı.

MHK Başkanı Mustafa Çulcu, MHK Yönetim Kurulu üyesi Lale Orta ve MHK Genel Sekreteri Ali Kunak'ın da hazır bulunduğu testte, hakemler ısınma hareketlerinin ardından 6 tekrarlı 40 metre, 20 tekrarlı 50 metre ve 20 tekrarlı 150 metre koştular.

Çulcu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hakemlerin testi zorlanmadan geçtiklerini bildirdi.

Sezonun ilk yarısında görev yapan hakemlerin, performanslarıyla takdir topladığını belirten Çulçu, "Bizi zorlu bir ikinci yarı bekliyor. Çok zorlu bir dönemeçteyiz. Federasyon seçimleri gündemde, onun için herkes hakem camiasından dürüst, adil yönetim bekliyor. Bu düşünceyi hakem arkadaşlarımıza aşılamak için burada eğitim kampındayız" dedi.

AA

ceza_tolga_rep 14.01.2007 21:20

-->: HAKEMLER TESTTEN GEÇTİ

inşallah bu hazırlık döneminde hakemler çok iyi hazırlanmışlardır.daha penaltı kullanamdık inşallah 2. yarı ilk mçaımızda bile olsa kullanmak isteriz..

SivasLady 15.01.2007 20:20

--->: HAKEMLER TESTTEN GEÇTİ

[QUOTE=SivasSpor.Com;181517],,,,,

Sezonun ilk yarısında görev yapan hakemlerin, performanslarıyla takdir topladığını belirten Çulçu, "Bizi zorlu bir ikinci yarı bekliyor. Çok zorlu bir dönemeçteyiz. Federasyon seçimleri gündemde, onun için herkes [U][COLOR="Red"]hakem camiasından dürüst, adil yönetim bekliyor[/COLOR][/U]. Bu düşünceyi hakem arkadaşlarımıza aşılamak için burada eğitim kampındayız" dedi.

AA[/QUOTE]

[B]hakemler fiziksel tesleri basari ile gecmisler
bu tabiki güzel
tek beklendigi gibi insallah
mac esnasinda yönetmeleride dürüst ve adil olur[/B]

1967_CLUB_10UR 15.01.2007 20:49

[QUOTE=SivasSpor.Com;181517]
[COLOR="Red"][U] Federasyon seçimleri gündemde, onun için herkes hakem camiasından dürüst, adil yönetim bekliyor.[/U][/COLOR] [/QUOTE]
[CENTER]:confused: :confused: :confused: ;) ;) ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:[/CENTER]

*58bonn 15.01.2007 21:28

bence bu hakemler nasil sahdekarlik yapmakicin tesden gectiler

sedat yildiz 15.01.2007 21:38

insallah gecen yilkigibi bizim hakkimizi yemezler

TracyMcGrady58 16.01.2007 02:31

Hepside testi basarmis insallah bu basarilarini mac esnasinda da göreriz

GuNaY 16.01.2007 11:24

[B]Hakemlere ikinci yarıda başarılar dilerim,
Onların işide çok zor,
Her olayda tek suçlu kendileri görülüyor,
Testte %100 başarı güzel olmuş,
darısı avrupa maçlarında sık görev almalarına...[/B]

PRoFeSSioNaL 16.01.2007 13:17

[B][I][COLOR="Blue"]hadi hayırlısı bakjalım hakemlerde bi yamuk olmas inşallah[/COLOR][/I][/B]

sedat yildiz 16.01.2007 15:16

hakemler hakem kelimesinin ne oldugunu biliyormu bu isimin altinda ne isler ceviriyorlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:00.