![]() |
VE... ANDERSON GİTTİ !!
[img]http://www.sivasspor.org.tr/upload/images/andersonayrilis.jpg[/img]
Çaykur Rizespor, Sivasspor’un başarılı oyuncusu Anderson’u renklerine bağladı Brezilyalı futbolcunun bonservis bedeli için 450 bin dolar ödeyen Çaykur Rizespor, Anderson’la da 3.5 yıllığına sözleşme imzaladı. Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda Sivasspor'un Brezilyalı santrforu Anderson Ricardo Dos Santos ile prensipte anlaşmaya vardıklarını açıkladı. İstif yaptığı açıklamada, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda pivot santrfor arayışı içerisinde olduklarını, bu eksikliği Anderson'u transfer ederek giderdiklerini belirtti. Sivasspor Kulübü'nün bu transferde kendilerine kolaylık sağladığını ifade eden İstif, "Anderson ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuçlandı. Kendisi bugün gerekli işlemlerin ardından takıma katılacak. Gol yollarında takımdaki büyük bir eksikliği giderdiğimizi düşünüyoruz. Çaykur Rizespor'a faydalı olabilecek bir oyuncu" dedi. |
--->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
[B][I]hayırlsı olsun insallah caykur rizede basarısını devam ettirir [/I][/B]
|
[B]Şimdiye kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz,
hem insan hemde futbolcu olarak gayet iyi birisiydi, Ç.Rizede başarılar dilerim[/B] |
-->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
anderson ilk geldiği sene çok başarılıydı?ama bu sezon çok gol kaçırması,kafa pozisyonlarındaki etkisiz hareketleri,kendisinin gitmesinde etken oldu?rizede sivası çok arayacaktır?
yinede hayırlı olsun,doğru bir karar verilmiş oldu? |
[B][COLOR="Blue"]allah hayırlı etsin andersona da sivasspor 'a verdigi emeklerden dolayı cok teşekkür ederim .
andi'nin gitmesine encok ben üzüldümö benim forma kaynagım dı[/COLOR][/B] :D |
Ben kısaca söyleyeceğim...... "GÜLE GÜLE NUMAN, GÜLE GÜLE....GÜLE GÜLE....."
|
giden gitti.önemli olan bence yerine gelecek olanın iyi ve lkaliteli olması.
|
hayırlı uğurlu olsun
Allah yarımcısı olsun |
SACMALIK
[FONT="Arial Black"]BENCE YÖNETİM CILDIRMIS ANDERSON GİBİ Bİ ADAMI NASIL 450 BİN DOLARA SATARLAR..BU ADAM BENCE COK İŞ YAPARDI SADECE SAKATLIK BİRAZ ETKİLEDİ..ZATEN TOPCU MOPCU ALMAZLAR BU ADAMIN YERİNE GÖRÜRSÜNÜZ COK ARARIZ BÖLE SANTRAFOR YÖNETİM KAFAYI YEMİŞ ANDERSON U GÖNDERMEK YERİNE KENDİLERİ BIRAKSA DAHA VERİMLİ OLURDU BENCE GÖRÜRSÜNÜZ ANDERSON NELER YAPACAK RİZEDE[/FONT]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Andi'nin yolu açık olsun...Rizede başarılar Andi'ye ..Bence Andersonun gönderilmesi tamamiyle yabancı kontenjanının açılması için yapılmış bişey..bu sezonda istenilen seviyede değildi..Hatıra olarak Forması bende..Sivassporun ilk yabancı futbolcularından biri..süper ligdeki ilk göz ağrılarımızdan Andi'ye tekrar başarılar..İnş. bür gün[/FONT][/B] yine yollarımız kesişir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:33. |