![]() |
KAMPIN YILDIZI...
Sivasspor’un oynadığı 3 hazırlık maçında gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkat çeken genç futbolcu, Karadağ maçında 2, dünkü maçta da bir gol attı.
Güçlü fiziğiyle rakip defans oyuncularına zor anlar yaşatan Mehmet Yıldız, Antalya kampında takımın en formda isimleri arasında yer aldı. Sivasspor’un oynadığı 3 hazırlık maçında gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkat çeken genç futbolcu, Karadağ maçında 2, dünkü maçta da bir gol attı. Sadece gol bölgelerinde değil,takım arkadaşlarıyla yardımlaşmasıyla da ön plana çıkan Mehmet Yıldız, gollerine ve iyi futboluna lig maçlarında da devam edeceğini söyledi. |
-->: KAMPIN YILDIZI...
inşallah ikinci yarı en az 8 gol atar kendini geliştiren bir oyuncu umarım ikinci en iyi futbolcumuz olur andersonu bize aratmaz inşallah
|
-->: KAMPIN YILDIZI...
mehmet gerçekden çok klas bir oyuncu?eğer ki bu performansını sürdürürse milli takımadagidebilir?inşallah bi sakatlık olmaz,gerçekden mehmet yıldızı kutluyorum.onu çok seviyoruz.
|
--->: KAMPIN YILDIZI...
[B][COLOR="Blue"]helal olsun mehmet yıldız inşallah lig dede istedigi futbolu oynar[/COLOR][/B]
|
[COLOR="Sienna"][B]Ben Mehmet Yıldız'a her zaman güveniyorum,
Bülent Hoca'da kendisine güvendiği için Andersson'u sattırdı, Mehmet Yıldız, çok kuvvetli bir oyuncu, ikili mücadelelerde çok diri kalabiliyor, Son vuruşlarını da biraz geliştirdiği zaman Sivasspor'un vazgeçilmezlerinden olacak...[/B][/COLOR] |
[QUOTE=sivassss;182166][COLOR="Sienna"][B]Ben Mehmet Yıldız'a her zaman güveniyorum,
Bülent Hoca'da kendisine güvendiği için Andersson'u sattırdı, Mehmet Yıldız, çok kuvvetli bir oyuncu, ikili mücadelelerde çok diri kalabiliyor, Son vuruşlarını da biraz geliştirdiği zaman Sivasspor'un vazgeçilmezlerinden olacak...[/B][/COLOR][/QUOTE] AYNEN KATILIYORUM SANA KARDEŞİM. HİÇ OLMAZSA RAKİP DEFANSI DAĞITIYOR VE RAKİP 2 VEYE 3 KİŞİ İLE TUTMAYA ÇALIŞIYOR. BU DURUMDA DA BALİLİ (ATAKAN) VE MUSA KUŞ'A BOŞ ALAN YARATIYOR. GÜÇLÜ FİZİĞİNİ, KAFASINI KALDIRARAK OYNAYARAK AKLI İLE BİRLEŞTİRSE TÜRKİYE SÜPER LİGİNDE ONUN GİBİ GOLCÜ YOK.. |
Vaybe biz mehmet yıldızı mudurnu spordan almışız :D nerden nereye
|
[B][I][COLOR="Navy"]Tam bi yıldız be helal sana Mehmet YILDIZ...Mehmet YILDIZ'a teşekkür ediyorum...Bizim adımıza...Her zaman yanındayız...[/COLOR][/I][/B]
|
sadece sahaların degil gönlümüzün yıldızı....
|
[B][I][COLOR="Blue"]bizim gözdemiz beeeeeeeeee
helal sana mehmet yıldız[/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:28. |