Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.12.2004, 09:50   #2
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1342 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Evet mustafa arkadasımızın söylediklerine bende katılıyorum...cumartesi gecesi belki çoğunuz uyuyordunuz ama HABERTURK kanalında sivasa ve sivasspor kanalına kan kusuluyordu...yok neymiş sivasspor taraftarı holiganmış...yeniçeriler ve çılgınlar grubu maçlarda bütün olayları çıkaranlarmış....bu sözleri canlı yayına baglanıp bir polis memuru söyledi.sivaslılar o polis memurunu tehdit ediyorlarmış falan filan...Buradan sayın basbakan yardımcımız ABDÜLLATİF ŞENER BEYE tesekkürlerimi sunuyorum...Gecenin saat 2'si olmasına ragmen televizyon kanalına canlı olarak baglanarak Sivaslı oldugunu göstermiş ve o gece oynanan oyuna dur demiştir....buradan bütün Sivaslı yiğidolara sesleniyorum memleketimize sahip çıkalım...takımımıza sahip çıkalım bu tür oyunları tersine çevirelim...SİVAS insanı sakin, akıllı,misafirperver ve delikanlıdır...Ama o delikanlıyıda kızdırırlarsada durduramazlar dünyanın canına okur....

.........İKLİMİ SERT YİĞİDİ MERT ŞEHRİN İNSANLARINA SEVGİLER........
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır