Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.01.2006, 10:50   #95
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
disikanarya Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşım hoşgeldin bnmde nickimden olduğu gibi aşığım oldğum takımı görüyorsun ve sempatim de burası gerçekten harka insanlar tanıdım burda ve iyiki gelmşim iyiki tanımışım diorum sözünün ardında duranlar delikanlı ve mert insanlar ben onları çok sevıorum ve herzmn dile getiriorum uzun zamandır siteye girme imkanı bulamıodum ama yine rüzgar atıo ve yapamıosun burdayım herkese yenıden merhaba arkadaşalr
sağlık olsun hanği takımı tutarsanız tutun önemli değil önemli olan insan olmanız hayata güzel bakmanız diyoloklarınız seviyeli olaması en güzel birşey bizde biliyoruzki hanği takımı tutarsanız tutunuz bizim için sizin kişiliğiniz ve iyi bir arkadaş olmanız bize yeterde artar bile teşekkürler kanarya
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla