Alıntı:
|
hattab Nickli Üyeden Alıntı
bazen kaybetmekte kazanmayi ogrenmenin yolu olabiliyo tabiki gonul isterdiki samsun sporu yenelim ama sunuda kabul etmek gerekiyo samsun spor bizim takima gore tecrubeli sporcularla tecrubeli yoneticilerle vehatta ve hatta tecrubeli taraftarlariyla bu ligde yillardir futbol oynuyorlar biz daha birinci lige yeni ciktik sanki yillardir birinci ligdeyiz gibi yoneticisiyle taraftariyla futbolcusuyla havaya girdik adimlari saglam atmazsak bence bu sene ligde kaldik diye sevinmekten baska bisey kalmayacak geriye
tabiki bu benim kendi gorusum boylede olmaya bilir ama kardesim gorunen tablo oki bence lorantin takima kazandirdigi bisey yok takim sadece gidebilecegi en son noktaya gelmistir insallah daha kotusu olmadan bu sezonu kazasiz belasiz atlatiriz uefaya gitmeyi dusunen yoneticilerinde once ligde kalici olmanin yolarini bulmalarini temenni ederim
avrupada yasayan bir gurbetci olarak sivassporla gururlandik ama benim kendi kanimca sivassporu pekte iyi gunler beklemiyo allahtan ilk yari topladigimiz puanlar varda onlara guvenerek daha fazla strese girmeden bir kac puan alip bu sezonu dusmeden kapatiriz
GERCEKTE SUKI GORUNDUGU KADARIYLA IYI BIR ORGANIZE YOK TABI KOLAY DEGIL BUNUNDA BILINCINDEYIM LAKINPARAMPARCA BIR SIVASSPOR KAMUOYU VAR HER KAFADAN BIR SES CIKIYO TEK BIR AGIZDAN KONUSAN YOK YONETIMI BASKA TELDEN CALIYO TEKNIK KADRO BASKA TAKIM BASKA TARAFTAR BASKA TELDEN CALIYO ONCE KALICI OLMAYI HEDEFLEYIP SONRA BUYUK BASARILARIN PESINDEN KOSMAMIZ GEREKIRKEN BIRDEN EN IYI OLMA SEVDASINA DUSMUS BIR GORUNUM VAR NE ZAMANKI KOMPLEKSLERIMIZI YAPACAGIMIZ ISLERDEN ONDE TUTMAZSAK ISTE OZAMAN SIVAS OLARAK SIVASSPOR OLARAK HERZAMAN BASARILI OLURUZ HERKES KENDI ADINA DUSUNSUN HAKIKATEN COK ON YARGILI BIR TOPLUMUZ TABULARIMIZI YIKMAMIZ GEREKIYO
saygilar
|
SÖYLEDİKLERİNİZDE BANA GÖRE TAMAMEN HAKLISINIZ....