Tekil Mesaj Gösterimi
-->: AYLIK GIDER 1 TRILYON 200 MILYAR
Alt 08.02.2006, 18:16   #12
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: AYLIK GIDER 1 TRILYON 200 MILYAR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor’un mali işlerden sorumlu As Başkanı Erdal Sarılar: Aylık gider 1 trilyon 200 milyar

Sivasspor kulübünün aylık giderinin yaklaşık 1 trilyon 200 milyar olduğu belirtildi.

Kulübün sanılandan daha çok gideri olduğunu ifade eden As Başkan Erdal Sarılar “Sivasspor kulübünün aylık gideri yaklaşık 1 trilyon 200 milyarı buluyor.

Gelirimizde var,ancak her ay üzerine koyarak ödemelerimizi yapmak zorunda kalıyoruz. Bir de hesapta olmayan masraflar çıkıyor. Mesela bu sezon federasyona yaklaşık 50 milyar lira para cezası ödedik.
Taraftarımız çok dikkatli olmalı. Federasyon en küçük bir harekette para cezası veriyor. Mali yönden sıkışık olmamıza rağmen bazen verilen para cezasınada seviniyoruz.
Sivasspor taraftarlarının içeride ve dışarıda oynadığımız bütün maçlarda son derece dikkatli hareket etmesini istiyoruz” dedi.
Başkan Mecnn Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun gayretiyle futbolculara hiç bir zaman maddi sıkıntı yaşatmadıklarınıda ifade eden Sarılar “Sanki bize para yağıyormuş gibi bir izlenim var.
Eğer yönetim kurulumuz ekstra paralar bulmasın çok sıkıntilar yaşarız” şeklinde konuştu.
zor yönetimin işi ya ek gelir şart biraz daha ek gelire ağırlık verilse ne bileyim bi yerlerden kaynak falan yönetim rahatlar allah kolaylık versin iyi olur inşallah....
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla