Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.12.2004, 15:36   #14
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Alıntı
Ben o programı (planı) izledim. Polis memuru diye konuşturulan şahsın polis olmadığına, düzmece olduğuna kanaat getirdim.
6 yıllık halkla ilişkiler uzmanı olarak ve 1 yıl ülkemizin kariyer sahibi hocalarından (spiker, prof.) diksiyon eğitimi almış biri olarak (ses tonu, ses rengi, vurgulama, tonlama, diyafram, entanasyon...) tekniklerini biraz bilirim.
Polis memuru diye lanse edilen şahsın konuşurken ses tonu, ses rengi, kullandığı dağınık ifadeler, resmen kendini ele veriyordu. Kesinlikle düzmece olduğuna inanıyorum. (Bu arada gerçek polislere saygılı olduğumuzu ifade edeyim)
Bu konuda kulüp yetkilileri, yayıncı kuruluşa tazminat davası açmalıdırlar.
Çünkü, Sivas'ı ve Sivasspor'u, kamuoyu nezdinde küçük düşürücü mesnetsiz yayın yapılmıştır.
RTÜK' e de görev düşmektedir.
Kulüp yetkilileri ve Sivas'lı sivil toplum örgütleri harekete geçmelidir. Yasal zeminlerde hak aranmalıdır.
Aksi takdirde düzmecelerin ve Allah korusun olayları önü alınamaz.
Haksızlıklar karşısında susanların haksızlıklara şikayet hakkı yoktur.

Taraftara çağrım: Lütfen sağduyulu olalım. Coşkumuzu, sevincimizi, hatta öfkemizi ortaya koyarken, bilinçli ve kontrollü olalım. Birilerine malzeme olmayalım.

HEPİNİZE SELAMLAR...

Sana katılmamak elde değil...sivasspor camiası hakkını aramalıdır...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır