Tekil Mesaj Gösterimi
-->: ALKIŞA KÜFÜR YAKIŞMAZ
Alt 21.02.2006, 15:27   #33
ferdi58
Yeni Yiğido

ferdi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ferdi58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: ALKIŞA KÜFÜR YAKIŞMAZ

arkadaşlar inanın bana hasan şaş tam bir şovmen. belki nerden böle bi düşüncede olduğumu soracaksınız. fatih akyelin g.s da iken fenerbahçe taraftarına floryada yaptığı terbiyesizliği hatırlayanlar vardır.tek başına birine oradaki taraftarın desteği ile olay çıkarmışdı. bu olaydan 15 gün sonra hasan ve fatih akyelle ist.corusel alışveriş merkezinin otoparkında karşılaştık.yanına gittim ve yaptığı olayın delikanlılığa sığıp sığmıyacağını sordum ve inanın ben hayatımda bu kadar korkak bi insan görmedim. o deparı sahada atsa kimse tutamam hasanı.bu haftaki sivassporumuzun centilmen taraftarına yaptığı terbiyesizlik ise yine aynı.kalabalık bi ortam biliyorki kimse ona bişey yapmayacak.sözüm meclisden dışarı (havlayan köpek ısırmaz)misali.umarım yine karşılaşırız hasan la.bu sefer memleketimin insanına yaptı bu terbiyesizliği inş. bu sefer açıklar.burası türkiye fatih de neler söledi fener için trabzon için iki takımın da formasını giydi.hasan umarım gün gelirde sivas formasını giymeyi düşünmezsin. biz yiğidoyuz ölürüz ama unutmayız.......