Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Tekmeci gitti NEJAT BİYEDİÇ KAÇTI
Alt 28.02.2006, 10:43   #22
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: Tekmeci gitti NEJAT BİYEDİÇ KAÇTI

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı

TEKME ATTIM!

Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu Felhat Hevedanlı, Konya maçındaki olayların şehirde maç günü yaşanan cenaze gerginliği yüzünden olduğunu dile getirdi. Hevedanlı, "Cenazede polis ve bazı vatandaşlar çatışmış... Bu grup toplu halde maça da gelmiş... Böyle bir gerginliğin üzerine, ilk maçta Konya'da bize yapılanlar ve sezon başından beri süre gelen hakem hataları da eklenince olanlar oldu" ifadesini kullandı.

YATIŞTIRACAKMIŞ!

Hevedanlı, "Bunlar Diyarbakır'a kesinlikle zarar verecek şeyler" diyerek şöyle devam etti: "Maç öncesi de gerginlik vardı. Bir kıvılcım ortalığı ateşe verecekti... Bebbe golü atınca tribünleri tahrik etti... Ben durumun hassasiyetini, inceliğini anlatmak için yanına gittiğimde anlamadığım bir dilde bağırıyordu... Kendimi kaybedip tekme attım. Yaptığım çok yanlış... Tüm Türkiye'den özür diliyorum..."
Böyle yönetici olursa seyirci ne yapmazki ?
Zaten küme düsmek üzeresin ne geregi var bu hareketlerin?
seyirciyi asil kiskirtan bu yöneticidir !!!!
bilgisiz, cahil,insanlari birbirine düsüren provakatör bir yönetici iyiki istifa etmis ....
bence böylesi zihniyetler maclarada sokulmamalidir
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır