Tekil Mesaj Gösterimi
-->: HAKEM SİVAS` I İNFAZ ETMİŞ
Alt 28.02.2006, 20:12   #29
halilozturk
Yeni Yiğido

halilozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 halilozturk ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: HAKEM SİVAS` I İNFAZ ETMİŞ

erman hoca sansal abi )ve atv)de ahmet cakarda =trabzondan en az iki ve uc futbolcu atilir diye yorum yaptilar erkekgibi )==)bu saman yolu denilen milleti inanciyla oynayan bir kurulus olarak bu sivastan ne istedigini ben anliyamadim anliyan varsa yazsinda bende ne oldugunu anlayim )tum sivaslilara sesleniyorum samanyolu ve zaman gazetesini sivasli olarak sivasta oyle bir eylemcinin yayinlamasina izin verilmesin proramda sivasin ismi gectigi zaman hemen sunucu denilen goruntu hemen konuyu degistiriyor ben anlam veremedim bizde )sivasli olarak gorevimizi en iyi sekilde yapalim STV VE TGR BUNLARIN BIR KARIN AGRILARI VAR °+HA BEN DEMIYORUMKI BIZI AYRI YORUMLA HAYIR HERKESE VERILEN SOZ BIZEDE VERILSIN BIZ ONU ISTIYORUZ FAZLA BIR SEY ISTEMEDIK BUDA YANLIS ANLASILMASIN AMA BOS VER INSAN OLMUYANA SEN MI INSANLIGI OGRETECEKSIN °HA BIRDE YENI SECILEN MHK NIN BASKANI SEN HAKEMKEN NE YAPTINDA SIMDI ORUYA GECTIN MILLETI TEROREMI OZENDIRMEK ICINMI GECTIN ORDAN SEREFLI BIR INSANSAN HEMEN BASKALARINDA CANI YANMADAN °SSSSSSSSSSSSSSS+GIDERSIN SIVASLI OLMAK BIR SEREFTIR ONUN ICIN SIVASI COGU SEVMEZ
halilozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla