Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Dikkatttt....!!!!
Alt 07.03.2006, 20:27   #19
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Dikkatttt....!!!!

Arkadaşlar olaya farklı yönden bakacağım.. Aslında diyarbakırsporun ceza alması beni ilgilendirmiyor şu anda.. Neyse konuya girmek istiyorum... Önce hafızanızı yoklamanızı isteyeceğim.. Ligin 16 nci haftasına gidelim ve Sivasspor-Konyaspor maçını hatırlayalım..

umarım bu resim hatırlamanıza yardımcı oldu.. Gizli başrol takım..! dikkatinizi çekiyor umarım..

Bu gizli başrol takım bizi tahrik etmek için elinden geleni yaptı...! Hatta kan bile aktı o maçta.. Hatırlayamazsanız hemen bir resim daha vereyim..

Evet ardından hem sivasspora ve hemde konyaspora bir maç saha kapama cezası geldi ama gizli baş rol takımı bunun üstesiden gelerek kendisi için verilen cezayı iptal ettirdi... Bizim itirazımızı ciddiye bile almadı.. ee biz ne yaptık sadece...

siyah çelenk bıraktık..

Evet sonuç olarak diyarbakır maçında da gizli başrol takım görevini oldukça masumane yaptığına inanıyor ve kesinlikle konyaspora da ceza verilmesi için sizleri TFF yi bu konuda bilgilendirmeye davet ediyorum.. Konyasporun daha çok tahrikler yapacağını düşündüğüm için biran önce önlem alınması gerektiğini savunuyorum..

Sivasspor.com1
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır