Tekil Mesaj Gösterimi
-->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
Alt 13.03.2006, 08:40   #98
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1036 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?

Alıntı:
HEMSERIM Nickli Üyeden Alıntı
Tüm Hemserilerimi selamlayarak bende üzerime düseni yerine getireyim istedim Hemserilerim dedim de... bendeniz yaklasik 5yildir ayni nickle buna benzer sanal ortamlarda bulunmaktayim! forumdaki cevaplari okudum da... baktim herkes nickini SIVAS ile bagdastirmis,ne güzel! ben bunu akil edemedim... belkide etmek istemedim! Güzel Yurdumun topraklarindan olsun da,neresinden olursa olsun ama bu nicki secmemdeki asil neden,karsimdakilerle samimiyet kurmaktir! nereli olursa olsun,hemserim diye hitab etmesi... benim de kendisine ayni samimiyetle yaklasmamdir! umarim sizlerde bana Hemserim diye hitab edersiniz... korkmayin,bisey kaybetmezsiniz! ama belki de... kimbilir
Hemşerim, aramıza hoşgeldin. Ayrıca nickinide çok güzel buldum.