Tekil Mesaj Gösterimi
-->: LORANT VE YEDEK KULÜBESİ
Alt 16.03.2006, 17:54   #4
fatih_98
Acemi Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatih_98 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: LORANT VE YEDEK KULÜBESİ

gereksiz bi yazi ve tamamı ile yanliş...bikere motive etmediğni nerden biliyor arkadaş???..artı hocanın maçı o dakkada birakmasi belli ki oyunucularin dediklerini yapmadiklarindan dir...bide şu motive işi yokmudur..ben ilk onbir de şans bulacam..prim alma şansi bulacam...kendi reklamimi yapacam...ve ondan sonra böyle ruhsuz oynayacm ha???..yok yaaa ne ala!!!!!..tabii iş kolay hep hoca suçlu dur..adam her maç 90 dakka didiniyor ..ama oyuncular???ne bi mücadele ne bi bişey belli ki adami dinlemiyorlar adamda tepki koymuş..iyi de yapmiş...doğru da yapmiş....basin mensuplara olan tavrida çok güzel adamin..çünkü zaten futboldan anlayan basin mensubu kaç ki???..adam neden muhatab kabul estin ki??hep provoke sorular soruyorlar ve herşeyi de ters ve anlamak istedikleri gibi, yorumluyor ve anliyorlar lar ..lorant ,gerets ve daum yabanci olarak bunu çözmüşler ve ona göre davraniyorlar..bu yazar arkadaş acaba herzaman kendi meslek sayginliğna uyuyormu acaba?? acaba o hiç şapkasini önüne alip bişeyler yapiyor mu da kalkip burada böyle saçma sapan tek taraf eleştiri yapiyor???...biliyorum çoğunuz adama katilcak..ama yanliş yapiyorsunuz...lorantin bu olayi dünyada bir çok kez yapilan bi olaydir ve bi pozitif tepki ve reaksyon uyandirmak içindir...adam acaba niye 4-0 lik bi maçtan sonra ıslık çalarak basin mensuplarinın karşına geçmiş bi düşünen varmi acaba?????..olay basit hoca herkese bişey ler anlatmaya çalisiyor taaa sezon başından beri..ama kimse uyanmadı işe...hoca herkese tepki koyuyor çünkü oyuncular dediklerine yapmamiştir..basin mensuplara hala 12 maçlik kazanamama saçmalığındadır..sanki 12 maç kaybedilimiş..hep söyledim yine söyleyecem o peryoda iyi puanlar alinmiştir ve ekseriyeti deplasman da!!zaten kaç maç sivas da oynandıki????..bunlardan ikisi fner ile beşiktaş...burda bile bazi leri çok olağan yenilgileri müthiş hüsran miş gibi lanse edenler vardi!!!..bu tip yazarlara ve yorumlara kanmayalim lütfen!!
fatih_98 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla