Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Yukarda degerli Baskanimizin Röpartijini Dikkatli okursak Ne demek istedigini anlariz Örnegin mac biletleri nicin sivasta pahali !!!!!!!!! Degerli Baskan diyorki Bizim Arkamizda Büyük Sponzorlar yok????? dogru Sivas zengin bir sehir degil göc sehri sivasta yasayan coluk cocugunun Rizki ile ugrasiyor Sivas disinda yasayan bütün sivasliyim diyene büyük görev düsüyor Isadamlarina, Sivasdisinda yasayan Sivaslilara , Avrupada yasayan Sivaslilara DEMEK ISTEDIGIM SIVASSPORA YARDIM YARDIM YARDIM YARDIM YARDIM
|
Aynen destekliyorum. Sivas'ta işsizlik ve yoksulluk varken, Sivas'ta ki garibandan büyük yardımlar beklemek haksızlık ve hayalcilik olur. Ben son 16 yıldır özellikle Sivas'taki her maça gidiyorum Stada girişte ki manzaraları burada anlatmaya kalksam hem şaşırır, hem üzülür, hemde kızarsınız. İnsanlar 1 biletle 4 kişi girmeye çalışıyorlar, hem kendileri izlemek, hemde oğluna, yeğenine izletebilmek için yalvar yakar oluyorlar. Neden? Parasızlıktan, o parayı maça, bilete vermek onlar için lüks geliyor, hemde illaki SİVASSPOR'unu izlemek izlettirmek istiyorlar. Haa, kimisi de terbiyesizlik yapıyor bu durumu kullanarak ama bir gerçek var ki Sivas'ta yaşayan Sivas'lıların % 60'ı maddi olarak refah değil. Bunu gözardı etmeyelim.
Burada esas iş, onca zenginimize, işadamımıza ve fabrika sahiplerimize düşüyor. DUYURULUR !...