Tekil Mesaj Gösterimi
-->: BAYANLARIN MAÇA GELMEME SEBEBLERİ
Alt 13.06.2006, 16:36   #10
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: BAYANLARIN MAÇA GELMEME SEBEBLERİ

Kardeşler hepinizin cevabını okudum bu söylediklerinizin tamamını kabul etmek mümkün değil eğer bir bayan takımının aşığı ise gider arkadaş sahadada hiçkimsenin birşey yapacağını sanmıyorum. Küfürlü bir tezahürat olmuş ise bu sivas taraftarından olacağını sanmıyorum çünkü hemen hemen bütün maçlarına gittim. En güzel maçlarından biride ankarada oynanan gençlerbirliği maçıydı. Maraton tarafında bulunan sivas taraftarının nerdeyse 100/30 bayan taraftardı ankarada gelebiliyorlarsa türkiyenin tüm illerinde gidebilmeliler. Gençler taraftarı içerisindede bir sürü bayan vardı. Gelin birlik olup bunu bütün maçlarımızda sahaya yansıtalım. Bayan maçı seviyorsa gelir yazılarınızda belirttiğiniz gibi pembe dizileri seviyorsa sahada ister ayrı loca ister ayrı lavabo yapın yine gelmezler. Bizler destek olursak gelirler nasıl ankaradaki maçta herkes ailesini ve kız kardeşini alıp gelmişse sizde bir deneyin 4 eylül stadyumunda kulübü haberdar edin dernekteki arkadaşlarla ortak olup götürün bakalım o zaman tepkiler nasıl olacak. Yoksa sivas tutucu yanlış bakarlar düşüncelerini kafanızda yaratmayın deneyin olmazsa o zaman yazın.
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla