-->: KARDEŞ SİVAS*BÜYÜK ÜSKÜDAR
selamın aleyküm gardaşlar bu topicteki bütün yazılanları okudum bazı kardeşlerimiz ne buldum delisi olmuş.
çoğunluğu ise sivaslıya yakışır şekilde hareket etmiş.evet 1908 yılında kurulan bi kulübü satmak yanlış ama alacaksada bu alan sivasspor olmalı çünkü biz sivaslılar en az sizin kadar acılar yaşadık ve dünyanın en büyük futbol faciasına birçok kurban verdik(kayseri-sivasspor maçı).yani birbirimizle bişey yarıştırmanın bi alemi yok biz 100 yıllık bi kulübüz siz kim oluyosunuz demek çok yanlış(en azından öyle anlaşılıyor).ama bir çok üsküdarlı kardeşlerimiz bizleri kabullenmişler ALLAH onlardan razı olsun.şimdi işin aslına gelelim bugün ben aslen istanbulluyum diyenler bile sivaslıdır çoğunlukla. çünkü fatih istanbulu fethedince iskan politikası olarak istanbula sivas ve çevresinden türkler yerleştirmiştir(bugünkü 3milyon sivaslı hariç).yani anadolu üsküdarlı kardeşlerim bizim yakınlığımız sadece kulübün alınmasıyla değil 1453lerle başlıyor.siz sevgili dostlarımızın hassasiyetini aynen paylaşıyorum yani renklere ve isme dokunulmamalı çünkü gerçek taraftar ismin ve renklerin taraftarıdır ve ben bu gerçek taraftarları sonuna kadar destekliyorum.aman üsküdarlı kardeşler sizde sivasımıza sonuna kadar sahip çıkın.
|