Tekil Mesaj Gösterimi
-->: KARDEŞ SİVAS*BÜYÜK ÜSKÜDAR
Alt 02.07.2006, 21:36   #230
EeSsRrAaRr
YASAKLI ÜYE

EeSsRrAaRr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EeSsRrAaRr Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: KARDEŞ SİVAS*BÜYÜK ÜSKÜDAR

Güzelim ben otobusu senden istemedim kafanı yorma !! Senın Sİvasspor yonetımınden de istemedim Kac kere maca , deplasmana gittin ne biliyorsun deplasman hakkında ?
şunu sölım ben senın bılmedıklerını bılıyorum ben,Biz ki Gecmıs senelerı katmıyorum hadı bak bu sene kac deplasmana gıttık kendı cebımızden verılen paralar ıle , biz ki 98 yılında kapatılacak olan klube madii yardımda bulunup kapattırmadık elımızden geldıgınce bıseyler yaptık biz ki o deplasmanlara gitmesini biliriz Bazen böle burnuma kadar getıyorlar senın gıbıler kafanı yorma bu takım bana dedemden kaldı..Gerektıgınce sahıp cıkıyoruz Biz dilendi değiliz burda sizden otobus falan da istemiyoruz ..

Unutma İstanbuldaki Sivas maclarina olusacak seyırcı deıl bak taraftar ve seyırcı cok farklı seylerdır TARAFTAR kıtlesını bız olusturacagız USKUDARLILAR hanı ozman olurda sıvaslısın yolun duser belkıde yolun duserse anlarsın Ne demek oldugunu ..

UNUTMA

USKUDAR ANADOLU SİVASSPOR Oldu isim ve tekrar unutma,
Bu takıma sizin yonetımınız yardım amaclı satın aldı ve bir kere daha unutma ,
GERCEK USKUDARLILAR ILE KONUSUYORSUN SEN Öle para pul için gelen kişiler ile deil .. Gün geldi biz para verdik klube ...

NOKTA...
EeSsRrAaRr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır