Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SÜPER HALK FIKRALARI
Alt 05.07.2006, 09:44   #39
gokbora
YASAKLI ÜYE

gokbora - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokbora ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SÜPER HALK FIKRALARI

Laz misin?

Temel Londıra'da otelin birinin odasında kara kara düşünüyor. 'Ulan' diyor, __Ben asağıdan içki isterken laz olduğum anlaşılır mı acaba? Geçiyor aynanın karşısına ve purova yapıyor... __Bana bir fvisku,,,,,yok böyle anlarlar
__Bana bir raki......'yok' diyor 'böyle de anlarlar.
__Bana bir bira.... Tamam diyor böyle iyi anlamazlar.... Ve aşağıya iniyor, masaya dirseklerini dayıyor ve sesleniyor. Barmen bana bir bira. Barmen Temeli biraz süzdükten sonra soruyor: __Birader sen laz mısın?
Temel _uuuy nasıl anladın diyor;
_burası resepsiyon da bar karşıda......!

Temel Istanbulda

Temel, istanbul daki arkadasi Dursun'un yanyna gider. Yerler içerler vakit iyice geç olunca Dursun, Temel'e;
- Ula Temel bilirsun helanin yolu bizim yatak odasindan geçiyor, eger bir ihtiyacin varsa simdiden hallet der. Temel de kendinden emin. -Hayir yok der. Lakin gece yatinca Temel çok sikisir bir saksinin içindeki çiçegi çikartip isini görür. Ertesi gün Temel, Dursun la vedalasip memleketine gider. Aradan üç, bes ay geçer ve Temel, Dursun a telefon açar. Telefondaki sesin Temel e ait oldugunu duyan Dursun kizgin birsekilde sorar;
- Ula Temel haçan nereye sictiysan söyle 3 aydir 4 ev degistirdim hala koku gitmedi.
gokbora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır