Tekil Mesaj Gösterimi
-->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......
Alt 05.07.2006, 17:01   #24
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1008 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......

Ben buradan
Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener'e,
Sayın Sivas Milletvekillerimize,
Sayın Valimize,
Büyük Başkan Sayın Mecnun Otyakmaz'a,
Sivassporumuzun değerli yöneticilerine,
İlimizin yerel yönetici ve bürokratlarına,
ve Sivaslı işadamlarımıza sesleniyorum. Lütfen sizlerde Sivasımızın modern bir stada kavuşması için ön ayak olun ve Sivasımıza 40-45 bin kişilik modern bir stad kazandırın.

Şimdi bazı arkadaşlarım itiraz edecekler 40-45 bin kişilik stada ihtiyacımız mı var diye ama ben diyorum ki bu gün 15 bin kişilik stadın dolmaması yarın 45 bin kişilik stadın dolmayacağı anlamına gelmez.

Hepimizin bildiği gibi Türkiye 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının ülkemizde düzenlenmesi için uğraşıyor. Eğer 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası ülkemizde oynanırsa bir-iki maçta neden Sivas'ta oynanmasın. Ben ufkumuzu geniş tutalım derim. Eğer şehir olarak bir hedefe kilitlenirsek siyasetçisi, iş adamı, bürokratı hep beraber gayret gösterilirse bu hedefe ulaşabiliriz.

Bir sözümde stadımız muhteşem olmuş diyen arkadaşlara... Arkadaşlar lütfen abartmayın. Bizim stadımız 40 yıllık harabe gibi çok çok kötü bir staddı son yapılan çalışmalarla eh işte biraz stada benzedi. Lütfen ölümü görüp kansere razı olmayalım. Lütfen dünya kupasının oynandığı stadlara bakın. Bırakalım onları Türkiye'de ki 5-10 güzel stada bakalım. Onların yanında bizim stada stad bile denemez... Fakat yanlış anlaşılma olmasın hemen şunu da belirteyim: Yine de yapılan çalışmalar elbette değerlidir. Kötüdür demiyorum. Stadımızın çehresinin bir nebze olsun düzelmesine vesile olan başta Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener'e, Sayın Valimiz Hasan Canpolat'a ve Sayın Mecnun Başkanımıza şükranlarım sunuyorum.

Son sözüm ise Kayseriye ve Kayserililere... Yeni stadları hayırlı olsun. Gerçek hemşeri dediğin Kadir Has gibi olur. Yanlış hatırlamıyorsam Sayın Kadir Has servetinin 150 milyon dolarlık kısmını memleketi Kayseriye bağışladı ve o paranın bir kısmıyla da yukarıda projesini gördüğümüz stad yapılacak. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Başta Sayın Kadir Has'ın ve diğer Kayserili işadamlarının Sivaslılara ve Sivaslı işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum. Eğer Sivasımız sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif alanlarda gerçek kalkınmayı elde etmek istiyorsa Kayseriyi ve Kayserilileri çok ciddi tahlil etmelidirler....

Hoşça kalın....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla