Tekil Mesaj Gösterimi
SİVASSPOR ÜÇLEDİ
Alt 06.07.2006, 22:19   #4
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart SİVASSPOR ÜÇLEDİ

Sivasspor Bolu’da yaptığı çalışmaların temposunu iyice artırarak antrenman sayısını günde 3’e çıkarttı. Son derece ağır geçen idmanlarda futbolcuların gösterdiği performans Pecze’yi memnun etti

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da devam ettiren Sivasspor, idman sayısını 3’e çıkarttı.

İkinci etap kamp çalışmaları için Bolu Gerede’de kampa giren Sivasspor takımı Bolu’daki üçüncü gününde idmanların sayısını 3’e çıkarttı.

Bolu kampının ilk gününü tek idman yaparak geçiren Sivasspor takımı, ikinci gününde ise çalışmaların sayısını 2’ye çıkartmıştı. Kırmızı-beyazlılar Bolu kampının üçüncü gününde ise antrenmanların temposunu bir kat daha artırıp 3’e çıkarttı.

Teknik direktör Karol Pecze nezaretinde yapılan idmanlar bir hayli ağır geçerken futbolcuların performanslarının en üst düzeyde olması teknik heyetin bir hayli memnun etti.

Bolu kampıyla birlikte çalışmaların temposunu en üst seviyeye çıkartan Kırmızı-beyazlı ekip bundan sonraki yapacağı idmanlarda taktik çalışmalara ağırlık vermeye başlayacak. İlimizde ve Bolu kampının ilk günlerinde bol bol kondisyon depolayan Sivasspor, yarınla birlikte tüm ağırlığı taktik çalışmalarına verecek.

Sivasspor taktik çalışmalarını hazırlık maçlarıyla pratiğe dökecek

kaynak:HAKİKAT