Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SÜPER HALK FIKRALARI
Alt 13.07.2006, 23:51   #63
ylnzkrt58
Acemi Yiğido

ylnzkrt58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 ylnzkrt58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Reden -->: SÜPER HALK FIKRALARI

Alıntı:
mermerbey58 Nickli Üyeden Alıntı
mererbey58,ÇEÇENİBO ve RaP_BoY

ayıptır söylemesi üçümüz benim uçakla gezerken bir kaza sonucu bir adaya düştük.uçak parçalanmıştı.adada kayalardan başka hiç birşey yoktu.ne yiğecek nede kalacak bir yer.onu bırakın hayvan bile yoktu.burdan kurtulmak için bişeyler yapmalıydık.ada yakınlarından gemide geçmiyordu.kendimize denizin üzerinde bizi gödürecek(taşıyacak)bişeyde bulamıyoduk.bayağı uğraşmıştık.tam 8 ay olmuştu adada geçirdiğimiz günler.ben inanıyordum burdan kurtulcağımiza ama yanımdakileR burda kaldık öleceğiz bizi kimseler bulamayacak düşüncelerine çoktan kapılmışlardı.zaten ÇEÇENİBO eriyip akmıştı.çocuğa bişey olacak diye çok korkuyodum.RaP_BoY ise üzüntüden kaplumbağaya benzemişti.ben ilk geldiğim gibiydim.yani kuvvetli bir şekilde ayakta duruyordum.sonra RaP_BoY deniz kenarında gezerken bir şişe bulmuş.sonra bize arkadaşlar şu enterasan şişeye bakın.ne güzel bir şişe derken şişenin içinden cin çıkmazmı.çıkar çıkmaz dileyin benden ne dilerseniz.beni bu şişenin içine koydular.uzun yıllar bu şişenin içinde kaldım.insan eli beni kurtara bilirdi.bunuda sizler başardınız.herkesin bir isteğini yerine getirmeye hazırım dedi.ÇEÇENİBO beni istanbula gönderde neresi olursa olsun dedi.cin iboyu hemen gönderdi.sonrasında sıra bana gelmişti.ben de(mermerbey58)beni sivas hafiğe gönder çok özledim orayı dedim.cin benide yollamıştı.hakkatende hafiğe ayak bastım.çok seviniyordum.yürüyüp eve giderken bi anda kendimi adada buldum.ÇEÇENİBOda ardımdan geldi.RaP_BoY kaplumbağasıda ordaydı.sorduk cin nerde...RaP_BoY gitti yanıtını verdi.sen cine isteğini söylemedinmi dedik.oda söyledim dedi.sizleri özlemiştim arkadaşlarımı geri getirirmisin dedim cine.oda isteğimi yerine getirdi sağolsun demezmi bizim RaP_BoY kaplumbağası.bi güzel dövdük tabi ÇEÇENİBOyla bizim RaP_BoYu.bir daha bizim adımızı tekrarlamasın diye.ama iş işten geçti tekrar başa gelmiştik.

açıklama:bu olaydan sonrada bizi kimsenin kurtaramayacağını anladığımız için şans eseri gördüğümüz bir gemiyi yakalamak için yüzerek geminin peşine takıldık.sağolsunlar bizi farkettiler gemiye aldılar.böylece kurtulmuş olduk.sonrasında;
mermerbey58:bu olayı çabuk atlattı.evlendi ve çok mutlu.16 tane çocuğu var.şuanda hayatından çok memnun.
ÇEÇENİBO:adadaki bitkin hali devam ediyor.kendini toparlıyamadı.şuan çalışamadığı için devlet ona bakıyor.
RaP_BoY:olaydan sonra delirdi.duyumlara göre evinde babası ona kaplumba almış.onunla zaman geçiriyormuş.
demekki böle bisey basiniza gelse vay anam vay
ylnzkrt58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır