Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Rakipler mi güçsüz, yoksa biz mi çok iyiyiz?
Alt 15.07.2006, 16:14   #2
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Rakipler mi güçsüz, yoksa biz mi çok iyiyiz?

Sn. Yiğit çok önemli bir konuya eğilmiş, spor gazetelerini şöyle bir karştırırsanız süper ligin diğer takımlarının da bol gollü galibiyetlerini hemen görürsünüz buda şunu gösteriyor öncelikli seçenek rakipler güçsüz ve hazırlıksız,kıyaslama yapılacak tek maç ankaraspor maçı idi o da berabere bitti ,bunları ifade ederken asla takımımı küçümsemiyorum biliyorumki çok iyi bir hazırlık devresi geçiriliyor, benim üzerinde durduğum konu kaliteli transferler yapamadık adına bomba transferler dendi ancak herkesde kabul ediyorki bomba transferler diye spor kamuoyuna ifade edilen isimlere mutlaka gülerler ,hala bence ihtiyacımız olan transfer Forvet mevkiidir, ancak bu konuda gelişme varmı bilmiyoruz.
defansa yabancı transfer düşünülüyor diye basında okuyoruz ,defansa yerli transfer düşünülebilir ancak çok iyi bir yabancı forvet daha akıllıca olur diyorum.
birde Adıyaman gibi bir takımdan yenilen 2 gol var bu
gözardı ediliyor, demekki takım daha oturmamış, yasir ve Cem Can dan nasıl faydalanacaklar bir türlü anlamıyorum özellikle Yasir in takımda kalması yükten başka birşey değil.
İnşallah olumsuzluklar biran önce giderilir takımımızı göğsümüz kabara kabara seyrederiz.
Hayırlı ve Başarılı bir sezon diliyorum.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla