Tekil Mesaj Gösterimi
-->: 19,000 DİLE KOLAY
Alt 28.07.2006, 01:19   #2
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok
Standart -->: 19,000 DİLE KOLAY

Başta sayın Rüştü ELMAS olmak üzere emeği geçen tüm site yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Üye sayısının artması çok önemli. Ancak daha da önemlisi; üyelerimiz bu kadar verilen emeğe destek olmak için forumlara kaydadeğer yorumlarını yaparak bilgilerin paylaşılmasında aktif rol oynamaya özen göstermelidirler. Bunu yaparken de sitemizin ilkeleri doğrultusunda yani SPORUN SEVGİ BARIŞ ve KARDEŞLİK olduğunu unutmamaları gerekir.

Benim üyelerimizden tek bir ricam var; forumların kalitesini yüksek tutabilmemiz için lütfen mesaj sayısını yükseltmek için ya da yazmak için yazmayınız. Görüşlerimizi, bilgi birikimlerimizi burada birbirimizle insanlararası iletişim kuralları çerçevesinde paylaşmalıyız.

Hepinize sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla