Tekil Mesaj Gösterimi
-->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...
Alt 01.08.2006, 22:38   #5
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Yiğido Atilla ,
Teşekkür ederim . Bu görüşler benim ilk planda kafamda toparlayabildiklerim basından takip ettiğim ve Avusturyadaki hazırlık maçları ile Cumhuriyet kupası maçlarında alınan neticeleri dikkate aldığımda vardığım sonuçlardır.

Biz hepsini biliriz ve görürüz diye bir düşüncemiz yok asla olamazda hatta, yorumlarımın büyük bir bölümünde yanılıyor ,yanlış düşünüyor da olabilirim. Nihayet hepimiz insanız.
Ancak bu yorumları yapmamızın tek bir amacı var, Sivassporumuz ile ilgili kaygılarımızın yaşanmaması için yöneticilerimizi harekete geçirebilmek ve eğer varsa yanlış giden birşey düzeltilmesini sağlamak.
Şu ana kadar aldığımız sonuçlar ve basından takip ettiğimiz kadarı ile de muhtelif ülkelerden forvet oyuncusu almak üzere veya anlaşmak üzere haberlerinin arkasından bir sonuç çıkmaması doğal olarak bizleri kaygılandırmaya ve geçtiğimiz ara transferleri tekrar mı yaşıyoruz endişesini taşımaya sevk ediyor.

Onun için Yönetimimizin acilen Forvet veya ilave ihtiyaçlar ne ise (dediğin gibi orta sahaya bir beyin gibi transferlerin) yapılacağını sivasspor taraftarlarına ilan etmek ve gereğini de yapmak lazım olduğunu ifade etmeye çalıştım.
Saygılarımla,
Ismini bilmiyorum grünlü kardesim Tabiki hepimiz burda canimiz sivasspor 1 ci ligde kalmasi baska ne isteyebilirizki tabiki herkes kendi yorumunu yapacak yapsin ki biz de okuyanlar kendimizi gelistirelim bildiklerimizi ve bilmediklerimizi baylasalim.