Tekil Mesaj Gösterimi
-->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...
Alt 02.08.2006, 04:06   #8
OPERASYON
Acemi Yiğido

OPERASYON - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OPERASYON isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...

S.a Bence bu teknikadamla sivas birseyler yapmasi guc ...olursad inaninki supriza olur.Hollandanin Alikmar takimini calistiricis siteden tavsiye etmistim...Kepce gelin gibi her yeri gezen bulent bey zahmet edipte gidip en azindan gorusse adam gibi tekniktrektor gorurdu sanki fenerinhocasina bile doper atar adam uc buyuklerin haberi olmagigi kanatindeyim,olsalardi besikdasin ve galatasarayin hocasina 10 ceker saka degil adam hucum futbolu oynatiyor herkes hakki ile forma aliyor ekmek aslanin miydesined alin yiyin diyor alan yiyor alan forma giyiyor ozaman siz sivassporu gorun 5.buyuk derdiniz..Birde ben suna karsiyim sizler ne dersiniz Teknikdrektor gelemeden herkes kafasina gore oyuncu aliyor ,bu tum takimlarda var.Adam calisacagi listeyi verir icerdekilerdende istedikleri kalir sezonun bitmesine en az uc ay kalasi teknik adam gelecekse anlasilir istedigi oyuncular ona gore gorusmelere baslanir ve alinir guzelce basari yakalanir...yanilan ben olurun sayet yanilmasam bu yaziyi unutmayin...sivasspor bir duserse hayalde gor duste gor sendromlarini yasariz.... bir an once gerekli onlemleri alinmasi dilegi ile diyorum...selam ve dua ile...s.a
OPERASYON isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla