KÜFÜRE ŞİDDETE SİVAS'TA YER YOK
Değerli arkadaşlar Futbol federasyonunun yeni açıkladığı ve uygulamaya koyacağı kurallara göre tribünlerde yaşanacak küfüre ve şiddete göre takımlara çok ağır cezalar gelecek ,hatta üçer üçer puanları dahi silinecek.
Küfürlü tezahüratta ve tekrarlarında ki bu 3 kez tekrarlanırsa çok ağır para cezası verilebilecek, bundan sonrasında ise doğrudan takımların 3 er puanı silinmeye başlanacak bu çok ağır bir yaptırım.
Bu durumda Başta taraftar derneklerimize düşen görev kesinlikle küfürlü ve hakaret içeren tezahüratlara müsade etmemeleri ve hatta bu yönde bu gündemle taraftar dernekleri olarak kendi aralarında özel bir toplantı yaparak alacakları önlemleri tesbit etmeleri gerekmektedir.
Sivas'lıya ve Sivassporumuza yakışan tezahüratlar yapılmalıdır.
Federasyonca alınan kararlar büyük pankartlarla stadın muhtelif yerlerine asılmalı ve broşürlerde hazırlanarak taraftarlara ve hatta şehir içine tüm Sivaslılara dağıtılmalıdır .
Bu konuda kulüp yönetiminin severek pankart ve broşürler için maddi katkı sağlayacağını umuyorum.
Taraftar derneklerimizde (Gençlerimiz) dağıtım meselesini çok rahat halleder buna inanıyorum.
Kötü tezahüratın takımımıza yıkım derecesinde zararlarını öğrenecek olan bilinçli taraftarlarımız da tedbirli davranmış ve takımımızı kötü sonuçlardan korumuş olur.
Bu konuda taraftar derneklerimizin (birlikte) hemen girişimde bulunacağını ümit ediyorum.
Sevgi ve saygılarımla,
|