Alıntı:
|
agumus_58 Nickli Üyeden Alıntı
maalesef çok kötü bir başlangıç yaptık. bunu skora bakarak söylemiyorum. yeni transferlerin tel tel döküldüğünü duyarak söylüyorum. merak ediyorum karol pecze hayrettinin gitmesine engel olmasaydı bu defans ne yapardı?
fakat paniğe gerek yok. inşallah zamanla taşlar yerine oturur. en azından bizim temennimiz bu yönde...
|
Öncelikle hakemin rezil bir maç yönettigini kabul ediyorum ama siz bu gece hayrettin i izledinizmi?.onun korudugu kanattan her yapılan atak yüregimizi agzımıza getirdi.Resmen kevgir e döndü. veeeee Hakkı oda bir rezaletti iki goldede onun hatası var.ama ne anlatıyorumki bu gece Balili, Hakan Bayraktar ve Petkoviç ten başka sahada oynayan futbolcumuzmu vardı?Ben göremedim eger gören varsa bana da söylesin bir zahmet.Birde 30 derece hava sıcaklıgı var ve stadın suları kesik.dışardan getirdigimiz sularıda içeriye almıyorlar.Ama ne hikmetse içeride su satılıyor.Fakat kaç para deseler alacagımız suyu içerdede alamadık çünkü kalmamıştı.MAç günleri stadın suları neden kesilir acaba? aynı kesinti şeref tribünündede varmıdır?