Alıntı:
|
superglam Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar yorumları okudum ve üzüldüğüm nokta şuki federasyon ceza verirse federasyonu haklı gösterir hale gelmişiz. Olayı tasvip etmiyorum ama 1 kişi girdi diyede kendi kendimize ceza vermemiz olurmu ya.. ne cezası birşey olmadı güvenlik müdahale etti ve bitti. Başkan girip birilerine tekmemi attıda 3 maç ceza veriyorsunuz kafanızdan insaf be. bu kadar kolaymı ceza vermek.. Lütfen dikkatli yorumlar yapalım. Avrupada çok gördüm maçın ortasında sahaya atlıyanları.. kendi kendimize abartmayalım ve kendi kendimizin ipini çekmeyelim lütfen... Bundan sonra olmamaması için elimizden geleni yapalım...
En Büyükkkkk..
S İ V A S S P O R
|
NOT= yukardaki yorumlarini okudum Arkadasim keske senin dedigin gibi olur ve bu kadar yorum yapan arkadas yanilir mac dan sonra spor programlarindaki spor yazarlarinin düsüncelerini dinledim stadta sahaya giren traftari eger tutmasalar idi hakemi vuracagi bir tekme sivasspora neler kaybettirecegini hepimiz biliyoruz o sahaya girmenin bir sebepi olmali her halde hakeme tesekkür etmeye girmedi hakeme karsi bir tesebüs söz konusu ve federesyon bunu günler önce acikladi hele bu olayi 4 büyükler degilde bir anadolu klübü ise hic gözünün yasina bakmazlar insallah Tek dilgim senin hakli cikman ve biz yanilmis olalim ve sivasimiza zarar gelmesin saygilarimla