-->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...
Alıntı:
|
musab58 Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda takımda çok acil olarak bence bir forvet ihtiyacından ziyade savunmanın sağına ve ortasına futbolcu alınması gerekir. Çünkü özellikle Sakaryaspor karşısında seyrettiğim Sivasspor ligde oynayacak takımsa inanın ligde işimiz çok zor. Defansın sağına Tolga'yı koymuşlar, Tolga defansın sağında asla oynayamaz çünkü ağır adam koşamıyor Murat Duman gibi hızlı gidiş gelişler yapamıyor ve yeri orası değil defansın ortasında oynar. Biz bu yıl eğer oraya transfer yapmazsak orası çok başımızı ağrıtır. Defansın ortasına ise Hakkıı'nın yanına Kalla gibi sağlam birisi lazım. Kısacası gecen yıl çok övündüğümüz savunmamız bu yıl S.O.S veriyor.
|
Gecen Yıl Defansımız Defans Futbolu Oynadıgımız Icın Iyıydı Cunku 8 Futbolcuyla Defans Yapıyorduk Bu Sene Atak Futbol Oynuyoruz Ve Bu Defans Kurgusu Cok Hata Yapacak.
Cumhurıyet Kupasında Sakarya macını Izleyenler Sahada Brezılya Gana macını Izler Gıbıydıler(sahsen Ben oylydım).
Brezılya Gana Macınız Izleyenler Olmussa Bana hak Vereceklerdı Cunku Defans Kurgumuz Aynı Gananınkı Gıbıydı Defans Blogu Orta Sahada Rakıbı Karsılamaya Calıstı Rakıplerın Hızlı Ve GUzel Oynuna Dayanamadılar Ve Hazın Son 4-1 yenıldık..
Lorantı Arayacagımızı Dusunuyorum Insallah yanılırım...
|