-->: sahaya giren taraftar hakkında
DERNEKMUSTAFADAN ALINTI=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]senelerdir sivassporun maçlarına gidiyorum ilk defa sahaya inen bir taraftarla karşılaştım vahim bir durum ALLAHTAN futbolcumuz tuttu tutmasaydı direk hakeme saldıracaktı o zaman işimiz kötü olurdu burda tek kızdığım sahaya inen taraftar değil o mıntıkada bulunan özel güvenlik ve polis ne yapıyordu çaymı içiyordu yoksa maçmı izliyordu bunun cezasınıda ya bir iki maç saha kapatma olayı yada seyircisiz oynama cezası alacağız onuda boş verelim ya tribünlerden atılan mermi gibi pet şişelere ne demeli bunu yapanlar sivaslı atlayan belki sivaslı değildir ama petleri atanların hepsi sivaslıydı bunu sivaslı yaparsa başkaları neler yapar merak ediyorum sahaya inenide sahaya pet atanıda esefle kınıyorum birde bir arkadaşımız yorum yazmış TARAFTAR DERNEĞİ SİVASI OLUMSUZ YÖNLERDE desteklemesi lazım diyo biz her zaman destekliyoruz senin haberin yok demekki ikincisi sahaya inen vatandaşla aramız çok uzak bizim mıntıka alanımıza girmiyordu orda tek şuçlu varsa oda güvenlikçiler ve polis inşallah böyle bir vakalarla karşılaşmayız saygılarımla 196
|